Hocam sen -11,-12 istediğin için böyle çıkmış. -15 falan isteseydin keşke 😂
Beiträge von carsi41
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Mevcut görüntüye göre Maltepeden doğuya güzel kar vermiş. Sabahta benzer görüntüler görmek dileğiyle. İyi geceler herkese.
-

Okulların geç açılması var bir hayalimiz

-
Hocam sen gece güncellemesinde -15 indirirsin. 😂
-
Döşeme mi geliyor yoksa 😂
-
Tam kar havası var yeğenim😂
-
teşekkürler hocam elbet gelicek bir soğuk ve yağış ama ne zaman mehçul .
Hocam gelsin ve bizi kuraklıktan kurtarsın da ister ay başı ister ay sonu benim için farketmez. Çok ihtiyacımız var.
-
Forum ortamlarında ikili tartışmaları uzatmayı çok doğru bulmuyorum. Aldığınız bir gazetede beğenmeğiniz köşe yazarlarını nasıl okumuyorsanız burada da engelleyerek bunu yapabilirsiniz. Bence en doğru yöntem bu.
-
modeller sistemi verirken de burdaydım ve bu duruma geleceğini söyleyince linç yedim kötü düşünce pompalamıyorum sadece doğruları aktarıyorum ki insanlar hayal kırıklığına uğramasın burda 5 şubatta -10-12 bekleyenlere bilek boyu kar bekleyenlere sisteme isim takanlara da lütfen bir çift laf söyleyin iyi akşamlar
Bende yıllardır takip ediyorum duyguları katmadan yorumluyorsun. Bazen bende kendi kendime yine bulmuş bir olumsuz tarafı diyorum ancak mantığa ters olmayan veriler ışığında yorum yapıyorsun. Bence böyle devam.
-
Tamarisk 2.0 hocam her paylaşımınızda muhteşem çıktılar veriyor. Şöyle 3-5 gün sabah akşam paylaşında sistemi alalım.🤣🤣
-
120-162 saatlerini çözemeyen modelde 240 saate asla bakmam tavsiyede etmem isterse 192 de efsane indirsin.
Yok ya öyle bir beklentim yok. 120'den sonrası çok dikkate alınacak gibi değil zaten. Sadece ay başından beri kovaladığımız -10'lar hangi saate kadar ötelenmiş onu göstermek adına paylaştım.
-
en soğuk olduğumuz an 240. saatte
-
-
-
Günlerdir bir şekilde 2 sistem veriyor. Özellikle 2. sistemin potansiyeli daha yüksek. İlk sistemde sıcaklık problem olabilir gibi. Ayrıca 2. sistem için muhtemelen en soğuk senaryoyu verdi. Umarım bu ısrar devam eder. Tabii önemli olan yağış.
-
2. Sistem şu aşamada bizepek yaramaz gibi. Daha çok değişir.
-
Evet gerçekten belli olmuyor bu modeller bir soğuk veriyor bir sıcak veriyor. Yağışı garantilemek şuan için en iyisi olacaktır çünkü barajlar kritik seviyelerde.
Aynen öyle. Kocaeli %14 çok sıkıntı.
-
Evet hocam 500 hpa'da -38 giriyor Karadeniz 10-11 derecelerde. 49 derecelik bir fark oluyor bu da DEK'ler için gayet iyi bir ortam oluşturuyor.
2-3 derece daha soğuk gelse de kafamız rahat etse. Gerçi ben kar da değilim birinci önceliğim yağış.
-
Akşam güncellemesine göre daha soğuk bir çıktı. Model sonunda muhtemelen ciddi bir soğuk inecek gibi.

