Ya RABBİ Bugün güldür yüzümüzü KARcanavarı Hocam bu tip sistemleri defalarca gördük ve bu sistemlerdede antep hep kar almıştır ALLAH ın izzniyle yine alacak önemli olan şanlıurfa-adıyaman tarafları
Şu an dışarıdaki hava 20 ocak sisteminin bi önceki günündeki havayla aynı bulutlanma sıcaklık felan sanki ona benzeyecek gibi bu akşam duygusal davrandığımın farkındayım ama yinede içimde umut var inşaALLAH hayırlısıyla gönlümüzden geçenler olur
Güneydoğu'da bazı şehirler için ayın 5 ve 6'sı için çok küçük de olsa bir umut ışığı belirdi. Çıkmayan candan umut kesilmez hesabı. %5'lik bir ihtimal diyelim.
Kar gelmedi ondan Kar olsaydı forum yıkılırdı... Kuru soğuk var sadece...
Hocam yinede ihtimal var 20 Ocak sistemini hatırlarsanız Dediğiniz gibi Forumda o eski hava oluşmaya başlar yavaş yavaş Güneydoğu forumu efsane zaten Her ne kadar o hava oluştuğunda ben burada olamayacak olsamda kalbim sizinle :))))
MehmetCengiz-KRAL hocam seni bu yıl sanki biraz formsuz gördüm Sezon başı olmasından dolayımı,Ama geçmiş yıllarda ne sezon başları vardı sanki bu sezona formsuz başladınız KARcanavarıPiriReis Hocaların sizde aynı şekilde eski formunuzda değilsiniz
Yusuf yarını bekleyelim diye düşünüyorum soğuma'da sorun çıkmayacak gibi, yağış değişimleri çok fazla sistem bir yere yağarken bir yere yağdırmıyor şuan yarın en net tahminler oturur.
Güneydoğu'da şans her geçen güncelleme artıyor. Diyarbakır-Mardin-Batman-Siirt ve Şırnak şanslı. Şanlıurfa'da Mardin ve Karacadağ sınırı kar alabilir ve son olarak Antep'in soğuma girdiği zaman Suriye sınırında bir kütle olabilir eğer o kütle netleşirse ilin güneyi kar alabilir.