Hocam sanırım İstanbul il sınırları içerisinden ilk kar haberini veriyorum. Çatalca nın köylerinden Karacaköy. Tam olarak kuzeybatıda Karadeniz kıyısında yer alıyor. 15 dakikada her yer bembeyaz olmuş. Resmen buz yağıyormuş.
Beiträge von snowflick
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arkadaşlar Çatalca'nın köylerinden Karacaköy'de kar yağışı başlamış. Tam olarak İstanbul'un kuzey batısında Karadeniz kıyısında kalıyor. 15 dakikada her yer bembeyaz olmuş. Sanırım İstanbul il sınırları içerisinden aldığımız ilk kar haberi. Foto birazdan geliyor.

Goooooollllll

-
Arkadaşlar Çatalca'nın köylerinden Karacaköy'de kar yağışı başlamış. Tam olarak İstanbul'un kuzey batısında Karadeniz kıyısında kalıyor. 15 dakikada her yer bembeyaz olmuş. Sanırım İstanbul il sınırları içerisinden aldığımız ilk kar haberi. Foto birazdan geliyor.

-
Pazartesi ve sali yi kurtaracak miyiz peki ustadlar
-
Üstadlar pazartesi ve sali icin yagis ne durumda son gfs e gore
-
abi içlik giydik akşam için tamam delikanlı adamız falan da şuan yanıyoruz

Bunyamin reis dun cnnturk te hava raporunu sunarken hipotermiden bahsetti. Sen iclikten vazgecme bence
yalniz Allah disarida kalanlara yardim etsin -
İstanbul değilim diye sorayım dedim konumuma da aynı şekil geliyordur umarım

Havaci -Adam34 ilk geldiginde sizin orda ağayı guzel karsilayalim olur mu. Sonra gucenip hizlica gitmesin burdan. Bol bol kalsin ustumuzde

-
Silivride Çok kuvvetli rüzgarla birlikte kuvvetli bir yağmur var. Elektrikler kesik
Dostum en kısa sürede kar haberlerini bekliyoruz

-
Ne güzel hava ya
Mis gibi
Çok sıcak ya
Kar topluyo heralde

-
Hocam Root ve wildleo nun bahsettigi ve sistemi olumsuz etkileme ihtimali olan Akdeniz de olusan siklon ile ilgili sizin gorusleriniz neler ?
-
istermisin fos çıksın 3-5 cm örtü yapsın sonra 1 hafta kuru soğukla geçsin s-e-yt-3n
hayirs23268234 hayirs23268234 hayirs23268234 hayirs23268234 hayirs23268234

-
doguya kaymaya devam ederse once avrupa sonra anadolu yakasinda kar miktari azalir. azalir derken bilege kadar duser:)
Hocam ona da şükür ama yine de kaymasın
Yılbaşı sistemi çok fena ters köşe yaptı; zaten kar konusunda normalde dezavantajlı bir şehiriz.Bari bu sistemde yüzümüz gülsün 
-
Hocam peki bahsettiğiniz hattın kayma olasılığı nedir ? Kayarsa alacağımız yağış çok mu azalır ?
-
Hocam fatih cerrahpaşa yağış nasıl olur ? Bir de Pazar günü kar yağışı görebilecek miyiz ? Gözlükleri takalım mı

-
Semih hocam son ecmwf güncellemesi hakkında görüşünüz nedir ?
-
Efsane eldeki veriler doğrultusunda tahminlerini, yorumlarını vs. en iyi şekilde yaptı. Ama Allah'ın takdiri; gökyüzündeki hava olaylarına müdahale etme gibi bir şansımız yok. Ayrıca, adı üzerinde hava tahmini. Hele ki günümüz koşullarında İstanbul'un bu dengesiz havasında bu tahminleri yapmak ve çok yüksek bir oranda isabet ettirmek büyük başarı. Evet, bu sistemde yağan yağmurda benim de için cız etti; bu kadar az bir farkla kaçırmasaydık bu yağmurun hepsi kar olarak düşecekti ve yoğun bir örtü oluşacaktı diye. Çok da üzüldüm ama Efsane'nin de dediği gibi kış daha yeni başladı ve önümüzde daha sistemler var. Her ne kadar İstanbul olarak kar konusunda birçok dezavantajımız olsa da Allah'ın izniyle biz de istediğimiz yağışlara kavuşacağız inşallah. Bu sistemle alakalı yaptığın yorum ve emeğin için teşekkürler Efsane.

-
Sms almak istiyorum
