Semih hocaya sitemde bulunanlar sabah pismanlik yaşayacaklar göreceksiniz birde semih hocanın sözüyle noktalamak istiyorum efsaneler beklenerek gelmez ansızın ters köşeye yatiripta gelir daha herşey bitmiş değil sadece yürekten inanin
bizim sitemimiz ustadin direk olayi bitirmesi.iki gun arasindaki aciklamalardaki ucurum.durum bundan ibaret..
Kardeşim ne alakası var veriler değişince doğal olarakda tahminde değişebilir normal birşey.Dün veriler güzeldi bugün bozdu hepsi Semih hocanın yapabileceği birşey yok. O bile okadar kötü bi şekilde aniden bi bozma durumu beklemiyordu.MGM olayına gelince eleştirilecek durumda oldukları için eleştirenler olabilir gayet doğal ve haklılarda. O yüzden mgm'yi son 1-2 güne kadar takip etmiyeceksin.İllada ederim diyorsan o sıcaklıklara bakıp daha çok üzlürsün.
ben zaten onu onceki msjda yazdim.dunku ciktilara gore onlari herkes soyler.ama kesin emin degilsen niye yapiyosun. arkasindan 1 gun sonra bu aciklama olmadi..