Diagramda 850 hpa dan etkilenmiyorum.
Ama 500den bu yıl ilk defa gördüğümden bi elektrik aldım.
Diagramda 850 hpa dan etkilenmiyorum.
Ama 500den bu yıl ilk defa gördüğümden bi elektrik aldım.
Evet bu güncelleme dediğin gibi geldi.
Tam bir tipik ggs diagramı.
Uzun vadede iskandinav yb nin oluşması halinde o bize hep köstek olan Hazar destek olabilir.
Yani cuma gününe netleşir hocam.Birlikte çalışarak sizin gibi hocalarımızın üstün tecrübesi ile ilk kar haberini yine biz veririz.
O zaman hocam yeni konunnuz cuma gününe hayırlı olsun diye anladım ben![]()
Çok gerçekçi duruyor.İnşallah
Bu yıl başında kuzeybatı kıyılarda kar var.Hemde dek kırım üzerinden.İskandinavla birlikte.![]()
ECM Gibi gelirse izobar sıklığı kuvvetli karayel.Yüksekler bu görüntüde ilk kar görür.2m 0-1 seviyesini bulur.Kıyılar içinde birazcık ggs.Tabi detay bunlar.
Benim korkum paternin böyle devam etmesi.İnşallah etmez.
Her ayın başında bi sistem yada sistemcik gelipde bir dahaki ay başını hareketsiz beklemek kadar kötü bişey yok.Eylül başı Ekim başı şimdide Kasım başı birdaha Aralık başınımı bekliycez.Öyle ise işimiz var.
23 EKİMDE YAZMIŞIM: Maalesef tecrübe işte.Verilerle çok işim olmasada tahminci olmasakta.Tecrübemiz var ama.Keşke olmasaydı ![]()
Valla oldukca kuvvetli dey var.Arada ay da görülüyor.İçimi kapladı bir özlemli hüzün..
Şu an buz gibi donuyorum kuvvetli rüzgar ve nem çok düşük üsküdarda.
Çok kar görmek isteyenler.YHT ile Eskişehir çok yakın.Yada arabası olanlar Kartepe![]()
![]()
Bu kadar kmler aşıp gelmiş bi adımda biz atmayakmı ![]()
Vintersaga kardeşim hayırlı olsun.Yeşil yakışmış.
Yarın kar varmı kar.Yada marda uyar bize ![]()
Dikkat ediyorum böyle belirsiz sistemler olduğunda haftaiçi bile bülten yapmıyor.Onuda farketmedik sanmasın.
Ama kendisini genel olarak çok severiz o başka.![]()
Bünyamin Sürmeli ile büyüdüm çok severim.Ama bi huyu vardırki aynı gfsnin son zamanlarındaki gibi.Sabah başka akşam başka konuşabiliyor.Modellere çok bağlı ve aşırı temkinli.2004 kışında bile İstanbula önce hafif sonra sistem yaklaştıkca orta kuvvet dedi hiç unutmam.Biz İstanbula yükseklerine acaba havada görürmüyüz diyoruz adam Bolu Ankara merkezine ödü patlıyor kky diyor.
GGS ters çalışmaya başladı![]()
İnşallah bu bahsettiğim ay sonları paternleri son bulmuştur.Yoksa bir dahaki sistem tarihi aysonu olur.![]()
Telefonla yine alamıycam o zaman![]()
Buraya mesajlar azaldığına göre bu millet kesin markette ![]()
Hadi herkes saat tam 21 de model konusuna kral kar vercek herkese ![]()
Aynen hocam ben bunların şimdiden -6 kabul ediyorum ggs ile yükseklerden bi sokak lambası yanılmaları beklerim. ![]()