31 Aralık - 14:31
Aydın
Çok Bulutlu
6.5 °C
Beiträge von YuSuF-1515
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Pazartesi günü iç ege ve göller yöresinde hafif kar yağışları görebiliriz. Bu yağışlar göller yöresinde bir nebze daha etkili olabilir.
-
31 Aralık - 11:55
Aydın
Çok Bulutlu
3.8 °C -
Bucakta kar tekrar başladı. Ne sistemmis arkadaş

-
Yönetim kararını verir, uzatmayalım.Kapatılırsa ege konusu açıktır. Tabii bu kadar ayrıntılı tahmin olmaz orası ayrı.
-
Yarışmaya katılım sona erdi @AŞİ-KAR
-
Pazar günü kar olasılığı var.Yarın değerlendirelim bizde

-
Selamun aleyküm
Aleyküm selam abi ,hoşgeldin

-
@ercan Aynen abi , donacagiz bölgece

-
@HaKaN-EFE*SnowMan* Hakan abiye sonuna kadar katılıyorum. Yapılan bir tahmin,tutabilir yada yanılabilir insan.Burda kimse profesyonel değil. Ve kimsenin bu sebeple hakaret etmeye hakkı yok.
-
Konunun huzurunu bozmayalım lütfen

-
Moderatorlerimiz aciklayacaklardir herhalde @KarTutkusu03 ????
-
-
Arkadaşlar ben yeni katıldım ege sayfasına iş gereği Afyon' a gelmek zorunda kaldım daha öncede forumda İstanbul sayfasında idim bilgili birisi bana önümüzdeki sistem hakkında bilgi verebilir mi rica etsem ancak bilgili olsun lütfen bu işten anlasın.
Yakın vadede sistem görünmüyor (1 Hafta kadar). Ancak gündüz ve gece sıcaklıkları oldukça düşük. Geceleri -10 lu dereceleri görecektir , gündüz maksimum 0/1 derece olacaktır.
-
ECMWF en yüksek, bakın en yüksek -12 derece demiş Afyon'a. Gece -30 der. Önümüzdeki hafta :4722 .
Bizim soğuk tatili yapmisligimiz var 2 gün

-
**8 OCAK 2017** Unutmayın...
-
30 Aralık - 22:58
Aydın
Çok Bulutlu
0.9 °C -
Hayırlı olsun @TT SiNaN NN Abi
okeys13123 
-
1 Hafta var daha , sakin !!...
-
11 ocak sisteminde İzmir nasıl olur???
Vade çok uzun ,yorum yapmak doğru olmaz .
