Pendik Kaynarca sahil kopuyor.
Posts by yasar3455
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Günaydın herkese. Üzüntüden kar modum bitti. Allah deprem bölgesindekilerin yanında olsun inşallah. Oralar daha soğuktur.
-
Yağışı azaltmış mı yağmura mı çevirmiş anlamadım
-
Trencilik oynayacak dekler görür müyüz
-
Cuma günü okullar tatil olmaz değil mi. Kızım soruyo da.
-
Anadolu yakası kıyılar adına konuşuyorum. Uzun süre sonra bir kış sezonunda 2 kez her yeri istisnasız bembeyaz eden adamakıllı cm yapan örtülük kar aldık. Gerçekten kıyılar adına 2022 harika bir kış sezonu oldu.
Belli mi olur? Belki de 3. yolda.
-
Üstelik bir doktor da bir pilot da amatör meteoroloji tahmini yapabilir. Kıyaslama çok yanlış.
-
Erenköyde kar başladı.
-
Diyelim ki vortex avrupa yakasın ı vurdu. Boğaz çevresine de gelecek mi doğulayarak aynı şiddette.
-
Soğukları çok azalttı. Umarım sorun olmaz.
-
Hayır. Öğlene göre daha fazla kar alırız böyle
Soğukları kırpılmış görünce üzüldüm bir an.
-
Güncelleme öğlene göre daha kötü değil mi
-
İstanbulda akşam 18.00 gibi kar yağışının artacağı haberinin doğruluk değeri var mı?
-
Pendik kaynarca sahil çok güzel yağıyor.
-
Hep gece sabaha karşı yağış oldu. Gündüz yağış çok az.Benim ve çocuklarım için tam hayal kıriklığı oldu. Sonrasindan da beklentim yok. Umarım ysnılırım
-
Şu manzarayı bayağı kıskandım. Yürüyüşün zevkine doyum olmazdı orada.
-
Kokusunu aldı adam 😂
aldım vallahi. Demişti dersinizrk23_kgigf-123
-
Tam kış başlangıcında bu şekilde ayrılmasına neden acaba ufukta güçlü bir sistem görmesinden ve youtube kanalına bu sistemle başlamak istemesinden olabilir mi acaba.
-
Düzeltilmez mi acaba. Gezindiğim sayfada kimlerin olduğunu görmek güzel bir özellikti.
-
Forumda alt kısımda kimlerin çevrimiçi olduğunu gösteren bölüm artık gözükmüyor. Neden acaba.?