Marmara Bölgesi’nde sıcaklıklar 30 derece ve altına inmeye başlıyor. Parçalı bulutlar var ancak güneş de bolca görülüyor. Cumartesi, pazar tablo benzer şekilde. Hatta sıcaklık birkaç derece daha azalır, rüzgâr kuzey yönlerden orta kuvveti biraz aşabilecek.
Marmara Bölgesi’nde hava parçalı, az bulutlu. 32-33 dereceler ölçülecek, bölgenin güneyinde sıcaklık daha da yüksek. Cuma, cumartesi normallere inmeye başlıyor. Normallerin altına iniş önümüzdeki haftanın ortalarına doğru.
Ani gelen yüksek sıcaklıklarla birlikte Meteoroloji'den bir uyarı geldi. Meteoroloji, "Özellikle yüksek sıcaklığa karşı hassas ve kronik hastalığı olanlar, yaşlılar ve çocukların güneş ışınlarının dik geldiği 10.00 - 16.00 saatleri arasında dışarı çıkmaktan kaçınmaları gerekmektedir" diye uyardı.
Marmara az bulutlu, bol güneşli. 30-32 Derecelerdeki sıcaklık değerleri çarşambaya 1-2 derece daha yükselecek, 35 derecelere dayanacak. Cumadan itibaren ise düşüş var.
Kuzeydoğu kesimlerinin akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin parçalı ve az bulutlu olarak geçmesi bekleniyor.
Marmara Bölgesi parçalı bulutlu, cuma da tablo aynı. Cumartesi bulutlar seyreliyor, az bulutlu bir hava olacak. Birkaç derece düşen sıcaklıklar pazara kadar 5-6 derece yükselecek.
Marmara Bölgesi’nde sağanak yağışlar bekleniyor, perşembeye kesilecek. Ancak bu iki günlük dönem içerisinde sıcaklık azalıyor. Sıcaklık düşüşü 6-7 dereceyi bulacak, bu düşüş sıcaklıkları normallerin ancak 2-3 derece altına çekecek.
Marmara’da sıcaklıklar 29-30 dereceleri buluyor. Çarşamba günü 5-6 derecelik sıcaklığın düşüşü bölgesel yağış hatta bölgenin batısında sağanak şeklinde yağış getirecek.
Öğle saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri, Manisa, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Balıkesir, Bursa, Isparta, Burdur ve Antalya'nın kuzey çevreleri ile akşam ilk saatlerde Eskişehir ve Konya çevrelerinin kısa süreli ve yerel gök sağanak ve gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Marmara Bölgesi’nde hava parçalı bulutlu. 26-27 derecelere çıkan sıcaklık pazar, pazartesi birkaç derece daha yükselecek. Pazartesi bölgenin güney ve batı kesimlerinde yer yer 30 derece bile ölçülebilir.
Marmara Bölgesi’nde hava parçalı bulutlu. Edirne, Çanakkale çevrelerinde yer yer yağış bekleniyor. Cumartesi, Pazar bu yağışlar kesilmiş olacak. Pazar belki Bursa çevrelerinde kısa süreli yağış olabilir. Sıcaklık hafta sonu da 26-27 dereceleri bulacak.
Kuzey, iç ve doğu bölgelerde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; sabah saatlerinde Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun kıyı ilçeleri, Tunceli, Bingöl ve Elazığ ile öğle saatlerinde Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.