Beiträge von cakmaparker

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Hocam 1,5 ay oldu konu açmayacaksanız galiba. Hergün takip ediyoruz ama tık yok? En azından arada birşeyler yazsanız. Tahmin bu adı üstünde tutmayabilir ama karalar bağlayıp üzülecek bir durum olmaması gerekir sanırım. Sistem var mı yok mu gelecek mi gelmeyecek mi? Beklentiyi bitirelim mi bitirmeyelim mi?

    Arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz her yoruma saygımız sonsuz. Fakat başlığın adı aysonu sistemi. Yani ufukta modellerden yola çıkarak yorum yapıyorum kış bitti gibi gözüküyor. Diyagram yorumlamayı bilmiyorum,bilen biri var ise lütfen beri gelsin ve yorumlasın. Kış bitti mi ? Yani dağlardaki mevcut karın üstüne min 15cm'lik bir yağış alır mıyız almaz mıyız? Bunu konuşsak tartışsak daha olumlu olur. Gelen gelmiş gelmeyen gelmemiş boşverin takılmayın artık. İstirham ediyorum acil aydınlatın bizi @EfsaneSemih bey. Saygılar.

    Öncelikle merhaba Semih bey.O kadar ünlüsünüz ki ününüz bizim kayakçıların,boardçuların forumuna dek ulaştı. Sizin bütün yazılarınızı oradaki arkadaşlara alıntılayarak ve isim belirterek diğer arkadaşlarımıza ulaştırıyoruz. Reklam yapmak istemiyorum sadece sizlerin güzel tahminlerini daha büyük kitlelere ulaştırıyoruz belirtmek istedim. Bu konuda ayrıca teşekkür ederim. Soruma gelecek olursak, bu pazar ciddi bir yağış gösteriyor Uludağ'da ve ardından bir sistem geleceği söylentiler arasında. Bu gelecek sistemin gücü kuvveti geçen sene 17 şubat civarı yaşadığımız hadiseyle eşdeğer olur mu? Ufak bir ön bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum. Saygılar dilerim.