Hiçbir yere kaçamaz. Günler önce Italya'ya kaptirma ihtimalimiz yok demistim hala da diyorum. Orta Avrupa'ya da kaçmaz. O -10'lar inecek.
Trakyaya uğrama ihtimali varmı?
Hiçbir yere kaçamaz. Günler önce Italya'ya kaptirma ihtimalimiz yok demistim hala da diyorum. Orta Avrupa'ya da kaçmaz. O -10'lar inecek.
Trakyaya uğrama ihtimali varmı?
100km batilarsa tum marmara trakya kar gömülür
İstanbula kar yağınca tekirdağa yağmıyor nedense tam tersi buraya yağınca istanbulda olmuyor
Samet bey bu görüntülerde trakyanında şansı varmı acaba?
Evet değerleri tahminlerinizi bekliyoruz
Hocam sizce Tekirdağ ne olur ? Trakya tarafı ? GFS kar 3 cm falan göstermiş sizce ne olur bi yardımcı olur musunuz
Ab alanı oluşmuş. Edirne hariç kar görücez Tekirdağda oturuyorum.
Umarım dediğiniz gibi olur 4 gözle bekliyoruz
Trakyanın şansı yokmu acaba?
Arkadaşlar mgm tekirdağ ve trakyayı es geçmiş kuru soğuktamı kaldık yine?
Mgm istanbula kky ikonunu uzun vadede koyduLG-D723 cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
Trakyayı es geçmiş tekirdağda kar göremiyeceğiz galiba?
Gfs sabah modeli trakya için umut arttırdı inşallah Hayırlısıyla havada da kar gormek güzel olur
Sadece havadamı yine tekirdağ olarak beklenti içersindeyiz
Peki trakya etkilenebilecekmi tekirdağ?
Marmaraya daha doğrusu istanbul a -8 girmesi yeterli,Evet o şekilde nasibini alır
Depremler sonucunda Trakya batiya kaydi.
umarım sistemler bizide etkiler artık 3 sene önce dün muazzam kar varmış tekirdağda
Konumu. Öyle ters bir konumu var ki. Siklon oluşsa desen oluşması gereken siklonun konumu kara üzerinde, DEK gelse desen fazla batıda.
doğrudur peki bu son senelerde genelde hep boyle ama daha önceki yılları hatırlıyorumda hep güzel kar yağışları alırdık ne değiştide boyle oldu acaba
arkadaşlar trakya tekirdağ nasıl etkilenir sizce kar görme ihtimalimiz varmı?
Hocam tekirdağ kar alırmı sistem gelirse?