Beiträge von imperi13
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
BU SENE KIŞ SERT OLACAK GALİBA[hr]
Hava sıcaklıkları batı bölgelerimizde normallerin altında [hr]
Gece sıcaklıkları Doğu bölgelerimizde -6 lı değerlerde şuan -
HOŞGELDİN KARA KIŞ İNŞALLAH ERKEN GELİR
-
Bilecik için şuan hava serin hava pek ısınmayacak . 8 ekimde tekrar azalmaya başlayacak 9 ekim akşam saatlerinde yağışla çok soğuyacak .
-
Kısa süreli olacak bu yağışlar
-
Türkiyenin en soğuk bölgesi Sarıkamış ve allahuekber dağları çevresindeki bölgeler haritalar öyle gösteriyor :))
-
Erzurum , Kars ve Ardahan çok soğuk günler bekliyor bu illeri bu kış brrrrr :))
NE 1987 NE DE 2004. ASIL KIŞ 2012! -
-
Ardahanda DMİ nin yaptığı tahmine göre şahsen ben inanmıyorum pazartesi karla karışık gözüküyor...
-
:shy: Sıcaklıklar 1 ekim den sonra kısa sürelide olsa en yüksek 10 derece olacak tabi sonraki günleri zaman gösterecek çünkü gelişmiş bir hava tahmini yapamıyoruz şuan Çoğu dağa özellikle uludağa kar yağması bekleniyor bu tarihlerde . Ben BU SENE KIŞIN ÇOK SERT GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM Ve ortalamaların altında seyredeceğini hissediyorum Katılan var mı ?
-
-
21,22,23 Eylül tarihlerinde sistemde yağışlar var bu bölge için Yağışların ekim ayının ortalarında sıkça görünmesini Bekliyorum . Yağışlar Kış mevsiminde Artarak havaların soğuk olmasını düşünüyorum.
