Avrupa yakası boğaz hattı hazırlasın kendini özellikle Sultangazi Arnavutköy Gaziosmanpaşa ve tabiki kuzeyde Sarıyer beyaz örtü yakındır inşallah
Merhaba besiktas etiler civari icin ne dusunuyorsunuz?
Avrupa yakası boğaz hattı hazırlasın kendini özellikle Sultangazi Arnavutköy Gaziosmanpaşa ve tabiki kuzeyde Sarıyer beyaz örtü yakındır inşallah
Merhaba besiktas etiler civari icin ne dusunuyorsunuz?
Balmumcu etiler civarina kac gibi gelir?
Herkse merhaba yarin bogaz hatti ne olur?uzays3271653126
Semih abi gereken aciklamayi yapicaktir. Kar yagisi daha erken baslar diyor. Semih abi.
Merhaba semih beyin aciklamasini goremedim atladim hrlde... yarin istanbulda kesin kar var mi?
Merhaba umarim dogru yere soruyorumdur.. her guncellemede 180 derece kadar degisimler olmasinin sbebei nedir? Ne zaman bir istikrara girer? Ne zaman kesin artik rahatlaybiliriz artik sistem cepte demek icin?
Beklenti dahilinde gidiyor.Ekstradan soyleyebilecegim birsey yok. belirsizlikte yok.ocak ayindan itibaren efsane oncesi cerez dedik.aysonu sistemde var dedi cok onceden.
Ben gecen sene icin demek istemistim... bu sene insallah kar gorucez ondan hic suphem yok..ama maalesef ben hic sasirmiyorum hicbir sey eskisi gibi degil ki doga eskisi gibi olsun... dedigim gibi ben bu forumu sizle takip etmeye basladim simdi de sizi musait oldukca aktif gormek isterim... emekleriniz icin tesekkurler.
Kar ve ortu kesinlesti. istanbulda incede olsa ortu olacak. hayirli ugurlu olsun.
Semih Bey merhaba bu habere cok sevindim.. forumda keske sizi eskisi gibi aktif gorebilsek cok mutlu olurum ben sizinle takip etmeye basladim forumu... ama bu hava olaylari sizi de yormus gibi belirsizlikler
Merhaba HavaforumAşıgı yilbasi sistemi bikac gun ki gibi mi olur sizce? Mesela etiler hic kar gormedi? Tm istanbulda yagis olur mu ?
Emeginiz icin tesekkurler.. bu tahminlerin sapma olasiligi nedir sizce? Gecen sene malum son ana kadar beklenti vardi ama hicbir sey olmadi?
Arkadaşlar biraz evvel sona eren GFS gece güncellemesi ilimize tam 150 saat aralıksız kar yağışı verdi! Geçen senenin üzerine şükür etmesini biliyor muyuz? Ekseriyetle hayır maalesef... 150 saat kar diyorum alo?
Merhaba bu yagis tum istanbulu etkileyecek mi? Mesela dun basaksehir taraflari kar aldi sanirsam ama etiler besiktas hatti hic yagmadi?
Modellerden hic anlamiyorum.. bogaz hattina ne zaman gelir?
Balmumcuda ne zaman baslad acaba? Enka
Balmumcuda hic yagis yok
Bugün İstanbul’da kar yağmaması imkansız yerde bile tutar ama Anadolu Yakası için kar var ama tutar mı bilmiyorum.Bu saatten sonra sadece izlicez.
Cevap icin tesekkurler... gercekten cok sasirtici bu forum olmasa kardan haberimiz olmayacak..
Gunaydin.. bugun kar beklentisi icin bunyamin bey ufak bir gecis olabilir diye aciklamayapti ama onun disinda haber, tv, mgm aplikasyonlar hic gostermiyor? Kesin kar bekleniyor mu
Merhaba yarinla ilgili bilen birinden bilgi alablir mym?
Supersiniz Semih Bey... tesekkurlerr uzun zamandan sonra sizde ve modellerde bu enerjiyi gormek cok guzel 🙏🏻 Hava_Forum
Eskiden her kis ay ya da cok kar yagardi ne guzel gunlerdi
Merhaba Hava_Forum bey bahsettiginiz durum hangi tarih icin gecerli?
Aysonu beklenen sistem bu haftasonuna netleşmiş olur.Yağış son 2-3 gün netleşir.Çarşamba günü için ise,sistem ucu ucuna olduğu için henüz net değil.Fakat yarın akşam bu konuyu takip ederseniz sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.
Cevap icin tesekkur ederim