Gfs ve Ecmwf 12'şer saat arayla birbirleriyle çelişmesini geçtim kendileriyle bile çelişiyorlar. Bu kadar karmaşık bir sistemin sonucu bizi çok mutlu edebilir. Ama Okan'ın dediği gibi çokta umutlanmayın sonra üzülmemek için.
Tek amacım bu bu abi insanları gereksiz yere umutlandırmak faydası yok sistemin galyanına gelip ağzımızdan çıkanları kontrol edemiyoruz. Bende isterim Türkiyen' nin her yerine kar yağsın ancak imkansız.
Arkadaşlar gfs' nin gece günecellemesini bekleyelim ecmwf ege bölgesi için kötüydü ancak gece gfs güncellmesi artık sistem için net olacaktır yani şeklini belli edecektir.
@pangea1998 Ege Bölegesi Kütahyadan ibatret deği hocam konuşmalarımı seçerek konuşalım. Bunun İzmi' i var Denizlisi var Afyonu var Uşak'ı var vs. Analizlerimizi iyi yapalım.
Radar çok toplu ve çok hızlı ilerliyor. Bu şekilde gelirse normalden 2-4 cm arası daha fazla kar bırakır özellikle güneyde dahada kuvvetleniyor. Afyon' un güneydoğu ilçeleri daha şanslı özellikle Isparta ve Isparta' nın doğusu bu sistemde en şanlı yerler olacaktır.
Haritalar arkamdaki Sultandağları'na çoğu sistemde 1 metre veriyor. Ben de kendimi o konuma koysam 1 metre alacağım gözüyle bakarım her sisteme . Ama dağda olmadığım için 1 metre Çay Merkez'de 40 cm yapıyor.
Haritalar arkamdaki Sultandağları'na çoğu sistemde 1 metre veriyor. Ben de kendimi o konuma koysam 1 metre alacağım gözüyle bakarım her sisteme . Ama dağda olmadığım için 1 metre Çay Merkez'de 40 cm yapıyor.
Şuan zaten 1 m üstü rahat kar vardır benimde tam karşımda korku filmi gibi duruyor gündüzleri.