Ayaz önemli abi yayla gibi ayaz da önemli bir konumuz artık
Şahsen bu kış ilgimi çekti kardan sonra hiçbir sistemde eskisi gibi çam çakıl ayaz olamadı eskiden çok olurdu buda bu yıla has oldu galiba😊 ümit hocam.buarada bizim eşofmanlı hoca nerelerde piyasada yok galiba tümüyle gömüldü adam😄😄
hocam iftara -42 siklon ve sahurdada vortex ile başlamanin bir sakıncası varmidır
olabilir fakat herşey zamanında güzel oluyor zamansız gelen herşey biyerlerde mutlaka bir iz bırakmıştır şu mart taki yaşadığımız sistemleri ocak veya şubatta yaşasaydık efsane üstü olurdu lakin zonal rüzgarlar buna izin vermedi 😊 bunada şükür diyelim enazından bu yaz kuraklık sıkıntısı çekme ihtimalimiz çok düşük.bu yönde bakarsak.
Buarada tüm bölgedaşlarımızın Berat kadilini en içten dileklerimle kutlarım kandiliniz mübarek olsun dostlar 😊 rabbim bizlere ramazan ayına da ulaşmayı nasip eylesin.
White Tiger28 Bülent abi akşam ki ecm güncellemesinden sonra senden samsun için bir tahmin bekliyorum. Sonucu ne olursa olsun beklenti için değil görüşlerin önemli benim için.
güncellemeden sonra elbet tahminimiz olacak buarada keremde bölge ye ayrıntılı bir harita paylaşcak sistemle ilgili😊