Öyle yada böyle Mayıs sonuna ekonomi yüzünden tedbirleri gevşeltecekler . Bunu halkın bilinç altına medya haberler ve bazı iletişim organları ile bilinç altına işliyorlar .
Beiträge von icelandicLow #
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yaklaşık bir günde 1600 vaka düşüşü oldu test hemen hemen aynı sayılır
-
Haberlere göre salgın bitmiş , deniz ve havuzdan korona bulaşmıyormuş girebilirsiniz dedi az önce bir bilim kurulu üyesi show haberde . Vaka artış hızının düştüğünü herşeyin iyiye gittiğini 10 saniye sonrada dikkat etmeliyiz ufak bir tedbirsizlikte ikinci dalgalanma gelebilir dedi 😂 kafalar karışık kendileriyle çelişiyorlar
-
Bu bilim kurulları sokaklara bakmıyor, marketlere ve toplu taşımaya bakmıyolar herhalde. Böyle açıklama yaptıklarına göre
Bakıyorlar çoğu medya da bakıyor ama polyanacılık oynayan bir kesim var . Zaten sitemimiz bunlara . Bütün devletler bir iki ay içinde sağlık ve ekonomi arasında seçim yapmak zorunda kalacak .
-
Silverhand biz bunları konuşurken şöyle bir açıklama gelmiş hocam . Büyük ihtimalle Mayıs sonu cumhurbaşkanımizin da dediği gibi önlemler gevseltilecek sanırım ;
-
Singapur 1016 yeni vaka raporladı . 17 Nisan'da 5050 toplam vakaya sahipken , 22 Nisan itibariyle bu sayı 10.142 e yükseldi . Kaynak : worldmeters
-
Cuma gününün etkileri yavaştan başlamaya başladı çok yüksek ihtimalle

2 saatin bedeli . Önlemleri azaltmanın bedelini düşünmek istemiyorum . Bir yandan ekonomi bir yadan sağlık Allah'ım bir çıkış yolu göstersin artık .
-
Sinpagur artan vakaların artından mayıs başına kadar sıkılaştırdı yeniden önlemlerini.Aslında şanslıyız önlemlerini azaltan ülkeleri takip edebiliriz neler olabileceği konusunda.Önlemlerin azaltılması normal hayata döneceğimiz çıkarımı yapmasın.Sosyal mesafeye, maskeye devam edilmeli aşı çıkana kadar maalesef.
Hangi önlemleri azalmasını bekleyebiliriz ? Büyük sehirlerde giriş çıkış yasağı kalkması mı ? Yoksa örneğin lokantaların kafelerin spor salonlarında müşteri kabulü mü ? bir ay sonra hangi önlemi kaldırırsak kaldıralım tekrar ikinci dalgayı yeriz hocam bunu sizde iyi biliyorsunuz . Umarım bu hataya düşmeyiz . Yada herşeyi göze almalıyız ekonomi yönünden dahada kötüye gitmemek için . İki ucu b.klu dere bu .
-
Önümüzde Singapur gibi bir örnek dururken ABD , Almanya gibi önlemleri yavaş yavas azaltacak ülkeler kervanına anlaşılan Türkiye'de katılacak bayramdan sonra Cumhurbaşkanın açıklamasından bunu çıkardım . Herhangi bir ilaç aşı söz konusu çıkmadığı sürece ikinci dalgaya hazırlanın . Karar tartışmaya fazlasıyla açık bence
-
Önlemleri azaltan Singapur bugün 1111 yeni vaka bildirdi . 17 nisan itibariyle 5050 vakası varken . An itibariyle 9125 toplam vakaya ulaşarak büyük bir sıçrama yaptı . Ufacık bir rehavete kapılmak büyük şeylere sebep oluyor görüldüğü üzere . Kaynak : worldmeters
-
Hocam her hafta sonu, işlerimizin en iyi olduğu günlerde yasak olduğu için marketi zaten kapatıyoruz, zarardayız 2 haftadır, bide 4 gün kapatırsak çok sıkıntı çekeriz biz.
Aslında bir bakıma haklısınız inanın bende 1 aydır dükkanı mı açmıyorum yapacak birşeyim de yok maalesef . Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık . Rabbim sağlıklı işler versin size bir yoluna koymuştur umarım Allah her sektör bayrak sallamak üzere ..
-
Cumartesi pazar ne uygulanıyorsa , Perşembe cuma da öyle olsun . Bizim milletimiz bunu suistimal edecek kapasitededir.
-
-
Cuma günün etkileri ufaktan belli ediyor kendini . Biraz olsun tedbiri bıraktın mı salgının gücü ortada . Singapur aldığı tedbirleri gevseltti 1000 kusur vaka açıkladı . Almanya ABD erkenci davranıyor . Bu işin şakası yok .
-
Gerçek vaka sayıları acaba ne diye düşünüyor insan 🤔 yaygın testden çok üst düzey yetkili ve zengin halka yapıldığını düşünüyorum bu testlerin Hindistan'da ;
-
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hataydaki koronavirüs kaynaklı vakaları değerlendirirken, şimdiye kadar 7 ölümün 5 inin sebebinin bulaşıcı hastalık olarak kayıt edildiğini söyledi.
Bu sonuç bilim kurulu üyesi prof. Dr zeki Kılıçaslan'ın dediğini açıklar niteliktedir . O halde ölüm nedenlerine bağlı olarak daha çok covid19 nedeniyle vatandaşımızın hayatını kaybettiğini düşünebiliriz . Çoğu Dünya geneli ülkelerde zaten hastane dışı ölümleri raporlamıyor .
-
Abd sonrasında Japonya ve şimdide Rusya'dan gelen görüntülerden sonra cuma günkü Türkiye'de olan o kargaşa yanında hiç kalır gibi geldi şuraya bakın ;
-
-
Şuan Singapur harika bir örnek olarak gösterilebilir . ABD ve Almanya önlemleri gevseltmeyi düşünüyor . Böyle bir örnek varken tekrar düşünmeleri lazım . Azıcık bir salma durumunda herkes böyle olabilir ;
-
