Beiträge von Abuzittin Kuzu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Sayın form yöneticisi ikazım işe yaramı bu da son derece doğal zira 'yazmayın' diyemezsiniz kimseye sizde haklısınız. Ezcümle diyeceğim şu, buradaki bilgi kirliliği ve ergenlerin ego tatmin yolu beni kardan nefret ettirdi ve artık buraya sadece kar yağışı olduğunda göz atacağım. Nedeni de ergenlerin oturdukları bölgeye göre kar kalınlığını belirtecek olmalı. Sevgili ergenler dönüp yazdığınız anlamsız cümlelere bakıp kendinizi geliştirmenizi öneririm. Yolun başındayken en azından imla hatalarınızı düzeltin ve sakın unutmayın 200 kelime ile konusabilir, 400 kelime ile de yazabilirsiniz bunu aşarsanız kalitenizi ortaya koyarsınız :)

    Teşekkür ederim ama alınganlık yersiz takip etmesem ve güven duymasam serzenişte bulunmam. Bilgi kirliliğini ortadan kaldıracak kişi sizsiniz. Başlıklara bakarken kafam karışıyor, hangi birine bakacağını şaşırıyorsun. Sizi takip ediyorum, edeceğim de kırılmayın, darılmayın lütfen. Ve yeni haftada ne olacağını aktarmanızı da bekleyeceğim.
    Sevgilerimle

    Sevgili Semih kardeşim


    Dikkatimi bu aralar fazlaca çekmeye başladı, sürekli gelecek sistemin tarihini verip ardından bir başka konu açıyorsun. 26'sı dedin ve konuyu devam etmedi, bu konuda örnekler çok fazla... "Ben gelecek sistemi önceden biliyorum, en büyük benim" diyorsun anlaşıldığı kadarıyla. Fakat bu sadece senin egonu tatmin eder, oysa buraya girip bakarken senden beklentimiz farklı. Örneğin 26'sı dediğin sistem ne oldu, yılbaşı kar var mı yok mu vs... Lütfen seni takip edenlere biraz saygı...