Beiträge von serkan34

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Ben sitenizi 2 yıldır takip ediyorum ve emeklerinizden çok memnunum yalnız çifte standarta herzaman karşıyım.Pendikçi ayın 13 ünde açıklama yapacağım diyor yazısında, 22 aralığa a dikkat ceken yazarda yazısında açıklama ilerleyen günlerde yapılacak diyor, ama onun sayfasında kapanma yok. Bilmiyorum bu son zamanlarda yaşanmaya başladı bu sitede. Dikkatimi çektiği için söylüyorum. İyi akşamlar.


    Arkadaşlar gerçeklerle yüzleşmekten neden rahatsız oluyorsunuz bilmiyorum. Herhalde siz benim kar yağmayacak olmasından, yüksek basınç etkisinde durgun günler geçirecek olmamızdan mutlu olduğumu düşünüyorsunuz. Fena halde yanılıyorsunuz. Şunu çok iyi bilmenizi isterim ki buradaki çoğu üyeden daha çok isterim kar yağmasını yada daha başka şiddetli hava olayları görmeyi. Bu konuda kafayı sıyırmış biriyim ve bu yüzden 2 sene önce MGM eğitim notlarını Şirinevler'de bir ozalitçide binlerce sayfalık kitaplar haline getirip başından sonuna okudum. Bununla yetinmedim, dünyadaki ve Türkiye'deki meteoroloji konusunda yazılmış yüzlerce makaleyi okudum. İçinizden hanginiz bunu yapmıştır yada yapmaya cesaret eder bilmiyorum ama bu sayede bir meteoroloji profesörü kadar hatta daha fazla bilgi sahibiyim diyebilirim. Siz benim bilimsel verilerle desteklediğim paylaşımlarımdan rahatsız olup forumdan çıkacaksanız buna gerek yok. Ben çıkarım siz de hayal aleminde yaşamaya devam edersiniz ve böylelikle sorun çözülmüş olur..


    Bay hava bey benim sizin bilginize lafım yok hatta saygım sonsuz fakat sitenin en iyi tahmincisi efsanemiz Semih üstad sistem gelicek diyor ısrarla sistem yok deyip olumsuzluk yaşatılması beni ve kar severleri üzüyor,

    Merhaba foruma yeni üye oldum ama yaklaşık 2 yıldır takip ediyorum,suna dayanamadım ve yazmaya karar verdim,efsane Semih üstad sistem gelecek diyor,başka bi yazar sistem yok diye konu açıyor,buda önemli olan sistemi bilmektedir gelmeyeceğini yazmak marifet değildir,root ıcloud ve yeni türemiş bay hava yüzünden foruma giresim gelmiyor,saygılarımla.