Root Deniz suyu sıcaklıkları ne alemde şu an ULL İçin sanırsam Deniz suyu sıcaklığı da önem arz ediyor ..!
Beiträge von sistemci5534
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sinan seni tanıyorum kardeşim .İyi niyetini de biliyorum kardeşim benim , ben kar yapmayacak diyen ve delil Suna'n arkadaşlara da saygım sonsuz ,yani alan da ALlah (c.c) veren de be kardeşim .onun için sıkıntı yoktur

-
siz sistem var derken yazdım yine yazıyorum kar yok ıstanbul için
Sinan senin canın sağolsun kardeşim
ayrıca olayın ciddiyeti diye bana söylemiş dair34 kardeşim ben hayatımda neşeli bir insanım gülmek güzeldir ancak iyi niyetle , art niyetsiz bir gülücüktü , biraz da samimiydi belki de en çok ihtiyacımız olacak şey gülmek ....:) aynen bu şekilde 
-
@Effective Snow (Oğuz03) bu fotoyu kendin mi çektin ? yukarıdaki fotoğrafı?
-
bu karın yağmayacağını idaa eden arkadaşlar sözüm sizleredir neden hep modeller kötü olduğunda Karın yağmayacağını idaa ederler anlamış değilim ,Modeller soğuk adına kötü oluştuğu zaman kar yağmayacağını idaa eden arkadaşlar birden belirmeye başlıyor .Hani bu zamana kadar nerelerdeydin sen !
diyesim geliyor valla 
-
Şaban 2013 te bir motor kazası geçirmiştim kardeşim ,yunuslar(motorize polis timlerinde çalıştığım dönemde ) ,kaza esnasında bir şey olmadı gibiydi hala da çok şükür bir şey yok gibi ,kafam da kask vardı ama kafam hafif yere çarpmıştı o zaman da ,ama geçen sene 2015 in başlarında bu tarz kısmi baş dönmesi geçirdiğim olmuştu badi ,ama doktora gitmiştim bir şeyin yok dedi şu an olmuyor ama zaman zaman yorgunluk hallerinde ve aşırı uyku durumlarında kalkarken bir sıkıntı olur gibi ne dersin tekrar bir doktora görünmek gerek mi az çok bilirsin ...acaba kafa tasında çatlak felan oluşmuş olabilir mi dostum .ne bileyim dış görünüş itibari ile pek bir şey görünmüyor gibi ama hayırlısı rabbim herkese sağlık versin allah yardımcısı olsun tüm hasta ve yakınlarına zor bir durum ....!!!
-
Adminim .....bir sorum olacak bu imza olayını kaldırdınız mı ??Ben profilimde ve yazdıklarımın alt bloğunda imzayı görüntüleyemiyorum da; yardımcı olursanız sevinirim ??
-
Günaydın , HAVAFORUM ..!!

-
Ne zaman vezir oldu abi gün geçtikçe kötüleşiyor 3-5 gün önce birşeyler gösteriyordu o da eriyor.
Yani demek istediğim ilk günler daha olumlu düşünceler varken bir anda negatif düşünceye dönmesin düşüncelerimiz anlamında dedim tabi

-
Moralleri bozmamak lazım ...! Düne kadar vezir olan sistemi bir anda rezil etmemek lazım
sabretmek gerek 
-
Türkçe ifade kullanılsın.
Hasan bu sanaydı sanırım kardeşim .bu akşam moderatörlerün gözü sende dikkat et kardeşim

-
-
modeller artık -7-8 konusunda mutabık olmaya başladılar. Ben istanbulda 200 m üzeri havada kar göreceğine inanıyorum
hasan o değerde havada görürsün ama yerde de görürsün kardeşim be ...yere düşene kadar erimez sanırım ne dersin

-
UYARI:
Hali hazırda halen ülkemizin güney ve doğu kesimlerinde görülen toz taşınımının yarın özellikle öğlen saatleriyle birlikte etkisini daha da arttırarak Doğu Anadolu'nun güney kesimleriyle, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin tamamı ve Doğu Akdeniz'de etkili olması ve toz taşınımına bağlı olarak zamanla bu bölgelerde görülebilecek çamur yağışına karşı bölge halkının dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.Hocam cizre de bir kaç defa şahit oldum önce toz esiyor çöl tozu şeklinde ...daha sonra o toza ince ince yağmur ekleniyor ..çok farklı bir görüntü oluşmuştu ,halkın dikkat etmesi gerektiği de hatırlatır.
-
Bence bir mont al yine de. Hem soğuklar geliyor hem de İzmir çok nemli olduğu için soğuğu baya üşütür.
bence eldivenlerini atkını bereni de al montunu da al kardeşim ,ve izmirden sonra uludağa uğra ,(yanında bulunsun ) :book: :book:
-
Evet Doğu Anadolu Bloğundaki arkadaşlar!!! neredeler ,kışın ortasında kendilerini en ön saflara atan o mükemmel kar fotoğrafları gönderen arkadaşlar neredeler ,ben bu aralar bayağı yoğunum ve 1-2 günde işlerimden dolayı foruma ve bloğa ara ara giriyorum .da diğer arkadaşlar sis olmuş dağılmışlar buralardan ,bulunduğunuz hava ve yaşanılan Doğal güzellikler bakımından en şanslı en güzide ve en mübarek toprakları,,Doğu ve Güneydoğu Anadolu topraklarıdır arkadaşlar ,kimler ne derse desin :)ben, bir karadenizli olarak bu bloğa girip doğu ile alakalı paylaşımlar yapabiliyorsam eğer ;Gerçekten kendini buraya sıkı sıkıya bağlı hisseden kendi yaşadığı coğrafik bölgenin en ince ayrıntısına kadar bilen arkadaşların da en az bizler kadar bu bloğa hassasiyet göstermesini arz ediyorum..evet bunda belki mevsimlerin ,içinde bulunduğumuz sıcak ve bir o kadar yazdan kalma günlerinde etkisi yadsınamaz,ama her şey bahane ;hava forum Şahane arkadaşlar ....!!!!

-
Gfs ecm sayfası kilitlenmiş ,ben de burada paylaşayım dedim 6-7 saat girmedik neler oldu öyle hem sistemler hem forumdaki arkadaşlar bazında değişmeler olmuş anlaşılan .bizim sistemin son durumu nedir bu arada ? -
http://www.haber7.com/guncel/haber/1…niden-soguyacak
bu da bir başka haber versiyonu ...!!!
-
-
Konu hayırlı olsun efsane hocam ,inşallah beklentilerimizi karşılayacak bir sistem olur .
