@sistemci5534 Hayırlısı be abim bekleyip göreceğiz bu sene kış nazar değmesin çok güzel geçiyor.
İşte beklediğim cevap bu bence de güzel geçiyor. Tabi ne açıdan baktığımıza da bağlı soğuk kar dersen tamam ama örtü ve cm dersen kötü, Bence iyi pencereden bakmak lazım olaylara Kaldı ki daha ocak başındayız 3 aya yakın bir periyot daha var
Arkadaşlar yarın akşam 8 gibi yola çıkacağım. Çerkezköy'den Kocaeli Kartepeye giedeceğim hafta sonu için..Yolum yaklaşık 250 km 3-4 saat sürer.Araçta 4 teker kar lastiği var ama zincirim yok .sizce sıkntı yaşar mıyım ?
Sıkıntı yaşarsın çünkü sen yolda gittikçe kar seni takip edecek. Ha hızına yetişir mi bilemem ama bence ya erken çık ya da hiç çıkma diyeceğim ama, belli ki gitmek zorundasın. Dikkat et kardeşim ana yollar olabildiğince açık olsa da dahi sakat saatler yoğun kar ve buzlanma dan dolayu tecizatın tam olsun (zincir,takoz,kar lastiği,) vs..
@SnowCrazy03 kardeşim ben Ülkenin yarısından fazlasını göremiyorum şu an o tablodan. İnşallah kardan tamamını göremeyeceğimiz günler de gelir. Hep bana hep bana olmasın.
Bazı sansarlar türemiş istanbul bloğunda. Son 18 saatin felaket telalları derim anca ben bunlara. Bu zamana kadar neredeydiniz de şimdi mi aklınıza geldi bizim göremeyip de senin gördüğünüz şeyleri bugün bu saatte değil de, 1 hafta önceden söyleseydin ne olurdu sanki. Aman Yarabbim ortalığı iki dakika boş bırakmaya gelmiyor.
Arkadaşlar şu bölgecilik konusuna iki kelam edeceğim. Bu foruma yeni katılan birisiyim. Kasım ayında üye oldum. Allah kulunu tanımazdım burada. 2 ay gibi kısa sürede bir kaç kişi tanıdım. Genelde fazla yorum yapmadan yapılan yorumları takip ediyordum. Bu sayfanın/formun yöneticileri adminleri bölge sorumluları moderatörleri kısaca yetkili kişileri ; benim forma üye olmamdan sonra bir defa bile bölgecilik yapmamışlardır. Ben görmedim açıkçası. Eğer ki mesela model de 72 h de Marmaraya yoğun kar vermişse adam çıkıp demesin mi bunu yazmasın mı ? Yazacak doğal olarak. Geçen sistem de Konya Karaman Afyon yoğun kar yağışı aldı bu arkadaşlar bunu yazmayacaklar mı ? Abi takılmayın bunlara gözünüzü seveyim ya. Ben burada sabah paylaşımını yapmak için bile -ki o saatte forumda aktif üye sayısı az- yöneticilerden izin istiyorum. Neden yapıyorum bunu neden izin istiyorum. Aksi bir durum olmadığı sürece izin verecekler biliyorum ama yöneticiler de saksı değiller arkadaşlar adamlar binlerce kişi ile uğraşıyorlar burada. Biz yataklarımızda uyurken gece yarısı forumda işlem yapıyorlar. Lütfen arkadaşlar daha sakin daha anlayışlı olalım. Bölgecilik nedir ya bu kadar çirkin bir tabir duymadım vallahi ha. Yöneticilerden de istirhamım olsun ''bölgecilik'' kelimesi yasaklı kelime olsun. Kullanılmasın abi forumda. Neyse Çay karadeniz de yetişir @sistemci5534ün ocağında içilir. Hadi herkese iyi forumlar.
TÜRK VATANI BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR,PARÇALANAMAZ... [size=12]M.KEMAL ATATÜRK [/size
Hiç uğraşma kavga döğüş toptancıdan epey alındı,sen sıkıntı yapma hiç.Moderatörlerimiz düşündü o işi
2 paket al hüseyin anca yeter bu ocak ayını kapattık şubat muamma ben forumun çaylarını aldım yarın bu saatlerde dağıtmaya başlayacağım. Bi de gideyin markete bardak alayım şöyle 5000-6000 tane eee anca yeter
Bünyamin kral da startı vermiş trol denen şahsı muhterem arkadaşlar izlesin pazartesi salı kar tatili olabilir diyor cumartesi ağır bir kar var diyor sıcaklıklar 0 ın üzerine çıkamayacak der. Hadi biz amatör havacılara inanmayan arkadaşlar adam verdi kıvılcımı ateş bekliyor (Bünyamin SÜRMELİ) kralsın Seni Seviyoruz. Öğrenciler daha da çok seviyor seni....
40cm kar olacağı yetmiyormuş gibi sıcaklıkta 1 hafta boyunca 0 ın altında kütür kütür yani bu yılın en iyi sistemi olabilir.. azor baskılasa daha fazla yağış olurdu ama 3. Gün hava birden ısınır etraf vıcık vıcık olurdu. Böylesi çok daha güzel
vıcık vıcık olmayacak gfs uzun vardede tam bu kar bitti derken 16 sında bir part daha verdi. dedim ya vade uzun neler olur yaşayıp göreceğiz.
AKOM-Mgm ile çalışmıyor bunu anladım. Geçen ki sistemde de akom acil uyarı vermişti. Mgm sakin bir yapısı vardı. Şimdi Mgm telaşlı akom gayet sakin onlarda mgm ne derse tersi çıktığını anladılar herhalde Ama bu kez gerçek çıkacak haha yalancı çoban hikayesi misali