Beiträge von BlizzardLove

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Evet herkese merhaba, Havaforumda kayıt olarak 9 aktif olarak 13 yılımız. Bizde kovuğumuzdan çıkalım aksiyon var baktık inceledik. Tüm arkadaşlara hocalara emek verip bilgi paylaşan güzel insanlara selamlar 30 yaşına dayandık ama pazar günü hava da kar göreceğiz diye hatuna diyorum kahvaltıyı Çatalca yolu üzerinde erken kalkıp gidelim mahya dağı diye biryer varmış halbuki ben yıllardır biliyorum orada yaparız ☺️ Öyle çok yazmıyorum ama gün içinde en kötü 5 defa buradayım tekrardan bol karlı rüzgarlı tipili vortexli ama kazasız belasız bir kış dilerim BAŞLIYORUZZZZ ❤️❤️❤️

    Selamun Aleyküm,
    Deprem Bölgesin'de evsiz kalan ve dışarıda kalmak zorunda olan kim var ise tanıdığınız telefon numaram 0546 144 15 01 verin arkadaşlar.

    Evimiz 3+1 Annemle yaşıyoruz ve evimizin 2 odasını zor zamanlar geçene kadar yardıma ihtiyac insanlara açıyoruz.Hava oralarda çok soğuk arabası olan arabasında kalıyor olmayanı sokakta asla bırakmayız. Başımızın üstünde yerleri var. Biz Türk milletiyiz herşeyin üstesinden geldik bunun üstesinden'de Allah'ın izini ile geleceğiz.
    Deprem bölgesinden istanbul'a geliş yardımını ben yapacağım.

    Allaha emanet olun, Başımız Sağolsun...

    Herkese hayırlı cumalar, Hiçbir yoruma artık bakıp üzülmeyin. 1 yıldır veya 3 yıldır sadece gfs ve ecmwf 'yi görmüş insanlar, arkadaşlar hemen yorum yapıyor.
    Ben 15 sene'mi verdim bu işe insanlara yanlış bilgi vermemek için ağzımı açmıyorum. Ben görmüyor muyum ? Görüyorum hatta ao nao endeksine kadar bakıyorum ama gelip bir güncelleme de o mavi laciverti görmediniz mi buraya gelip yazmayın !!! Bilmeyen çok insan var sizin gibi ve üzülüyorlar sonra da silsile oluyor herkes karamsar oluyor. Biz çok sistem kaçırdık fakat çokta sistem ggs olarak aldık umudunuzu kaybetmek yok beyler hadi yağış alacagız kar alacagız... :thumbup: :)
    15 yıldır tecrübe ve bir umudum olarak yazıyorum.
    O sistem gelecek...

    Bu yazıyı bana hatırlatın...

    Sağlıcakla

    Beklerim baş üstüne kardeşim. :)
    İşyerim'de orada zaten.Aç gel yemek ısmarlayayım sonra kahve eşliğinde Hadımköy tarafından gelen kar yağışını -10 girişi ve üstümüzdeki -32-35 arası bulutla selamlarız.

    Tüm herkes davetlimdir.
    Sistem güzel geleceğini birkaç gündür gösteriyor. Tabi bunu anlamak için yılların'da geçmesi gerekiyor.(Sistem uçtu diyenler heyecanlı arkadaşlarımız, onlarda kar sevdalılığından böyleler bilirim )
    Bütün burda emek veren arkadaşlara'da ayrı ayrı teşekkür ederim.
    Elbette ben öyle 8 yılda 10 defa yazmısımdır ama gün içinde buradayım, hergün :)

    Tekrardan sağlıcakla...

    Çocuklar gençler, Yaşım 28 şunu anlayın yeter Kerem Ökten gibi kopyala yapıstırcılara inanmasın kimse. Bakın ben dediğim gibi 28 yaşına geldim bu hobiye, hobiye diyorum çünkü okumaya çalıştım bölümünün puanı bizim zamanızda sayısal olduğu için tıptan fazla idi. 2009 da rahmetli Arif tarif hoca ile başladım. Sonra efsane Semih diye bilginiz Mesut ile devam ettik yolumuza o zamanlar forumlar da böyle yüzlerce kişi yoktu 30 bilemedin 40 kişi vardı. Şunu bir kere anlayın ve rahat uyuyun mutlu olun. Gfs de 30 senaryo var. Sistem gününe kadar 1 güncelleme +2 de bir güncelleme de -7 de sunar size bazen 2 tane + da 2 tane - de sunar. Bu çaycı paylaşmış lafınıda Mesut abi bulmuştur :) o yüzden her güncelleme de üzülmeyin çocuklar gençler kardeşler :) umarım anlamıssındır. Sıcak dönem bitti sırada soğuk zaman var suan ortalama- 5-6 da fakat 10 nun altına inen senorya az ama çok sıcak tarafta kaldık düşebilir. Şimdi gönlünüzü rahat tutun çünkü soğuk günler geliyor. Sevgilerimle ❤️❤️

    Herkese selam,Hayırlı cumalar. Ben 27 yaşındayım. 12-13 Yaşlarımda merak saldım gönül verdim bu işe. 6-7 yasındayken anneme kara at benı dermısım.Dile kolay 15 sene olmuş. İşte Havaturka'dan arif tarif- Allah rahmet eylesin. O zaman genç Efsane semih mesut arkadasım , burak'lar ve bırcok arkadas tanıdım ettım. 7 Yıla yakındır havaforumdayım öyle kolay kolay da mesaj atmam ama girmedigim gun yoktur yaz kış. Ama gerçek kar severler söyle olur derdım hep kendı kendıme 12 yasında bır cocuk kucukcekmeceden sırf kar yagıyor dıye beylıkduzune o zamanlar mınıbusler var Rica edip kendıne guvenıp kar gormeye gıder mı gıder ! Ve 5 yıldır beylıkduzundeyım bu neden sızce ( ilk kar ):) Ben cok sıstemler gordum 1 gun kala bozan cok sıstemler gordum yagmur gosterıp tıpı ortu olan. Godzillası Tulparı Ayıboganı, Bu sitede tum modelleri okurum tek tek yorumlarım ama bazen baskalarını dınlemek ve kendı yorumunuzu ustune koyup yorumlamak gerek modelleri. 15 sene dile kolay, Sistem gelmedimi sitemler kış bittiler o oldular karsılık beklemeden emek veren ınsanlara laf atmalar neler gordum neler, Öncelikle boyle bır ortam oldugu ıcın sitedeki kurucu arkadaslara emek veren arkadaslara bır tesekkuru borc bılırım. Önceden gfs'yi görmek icin dns degıstırırdık. Kış yenı baslıyor arkadaslar o modeller daha cok degısecek. 27 yasında fabrıka sorumlusu bırı olarak sunu demelıyım kı Kar yagması kadar o modellerı takıp etmesı kadar da zevklı bırsey yoktur. Umutla bol karlı tıpılı bır kıs geçirmemiz dilegimle. Yazım hataları ıcın kusura bakmayın ve kapınıza bir kap su mama koymayı unutmayın. Sevgilerle arkadaslar ...

    Vintersaga teşekkür ederim kardeşim.Evet güzel bir başlangıç oldu geçen hafta bende iş için tüyaptaydım fuar nedeni ile denk geldık oradaki köprünün üstünden yayın yapılıyordu.1 saat falan köprünün üstünde bir o tarafa bir bu tarafa gidip gelmişimdir gönlümün efendisini hissederek.Fotograf ta çekmeyi unutmadım tekrardan teşekkürler iyi günler başarılarının devamı olur inşALLAH kardeşim.İyi günler fazla rahatsızlık vermeyelim.:)