Bu ağacın yanına kim gitmek istemez. Allah peygamber efendimizi rüyada görmeyi ve öbür dünyada peygamber efndomizle komsu etmeyi nasip etsin. Amin.
Beiträge von Dekedek
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
İstanbul da sıcaklık 5 dereceye inmis. Belki burda 4 dereclerdedir. Hiç veklemiyordum. Sabah -5 bile girebilir. Yagista kuvvetli olursa belki bir sey olur. Root tutturacak mi
-
Daha önce yesil kutle vardi. Bisey olmaz diye dusundum. Ama turuncuya donmus. Biraz önce 3 dk çok kuvvetli yagdı.
-
Radarda açık yesil kütleler var ama yağış yok virga var. Buharlasıyor yere ulaşmadan.
-
Bugün İstanbul da mammatus bulutları vardi. Belki simdi de hala vardir. Bu bukutlar. Firtina veya orajin habercisi. Dikkatli olalım.
-
bu senin için herkez izlemeli ... 43 saniyede 12 sayılık fark nasıl kapanır ...http://www.gsgazete.com/43-saniyede-mu…-video,818.html
Basketbolda ne kadar fark olsa bile yenme fırsatın vardır.
-
Bir kere ben Sanliurfanin neden eskisi gibi dusmedigini cik iyi biliyorum gecen yil urfaya gittigimde cok nem vardi yazin nem olcumlerine bakin sanliurfa en yuksek oluyor. Ve cok nemli. Eskiden cok daha dusuk sicakliklar olculuyodu urfada baraj iklimi degistirdi. Ve eskisinden cok yagis aliyor gibi.
-
Alles anzeigen
UYARI: Doğu Anadolu'da etkili olan yağışların etkisini yitirmesiyle bu gece Doğu Anadolu'nun geneli ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde etkili olacak don ve buzlanmaya karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı;
Bu gece bazı illerimizde beklediğim en düşük hava sıcaklığı tahminim ise şu şekilde;
Erzurum: -16.9
Malatya: -1.2
Elazığ: -2.3
Ağrı: -15.1
Hakkari: -1.3
Diyarbakır: -0.3
Gaziantep: 3.6
Şanlıurfa: 3.2
Şırnak: -1.1Erzurum sanliurfa ve sirnak o kadar dusmez. Bence
-
Ölümden korkulur. Ama şehit olarak ölmek herkesin istediği şeydir. Öbür dünyada hesaba çekilicez. Öyle korkunç ki herkesin ve bizim ağlamalarımız. Yapıp ettiklerimiz. Cennete giren keşke daha çok amel işleseydim diyecek. Cehenneme giren keşke yeniden dünyaya geri gonderilseydim diyecek. Bu zamanda günahlar bizi çepecevre kuşattı. Özellikle bu zamanın en büyük hastalığı nefistir. Nefis bizi çocuk gibi oynatıyor. Allahın yolundan uzaklaştırıyor. O korkunç günü her hatırladığımda hayatta olduğum için Allaha unutmazsam şükrediyorum. Allaha tövbe edelim. Benimde sizinde belkide çok günahımız var. Belkide Allah korusun bir patlamada biz ölücez vb. Bir şeyde. Kabir azabı da çorkunç. Allah bizleri bu bataklıklardan kurtarsın.Bu hayatta ben Allahın yolunda olmaktan başka güzel bir şey yaşamadım ve görmedim ve görmeyecemde. Bu dünya sadece bir imtihan. Kuran ve peygambere fendimizin sünnetinin yokundan gidelim. Ben Allaha şükürler olsun namazlarımı kılmaya çalışıyorum. Arada çok az da olsa kaza olsa bile hemen dönderiyorum.Allahtan ümit kesmeyelim. Allah bizleri ve bütün müslümanları cennette peygamber efendimizle komşu eylesin. Amin amin amin.
-
Kastamonu/Cide :hfyeni (7): us_model-en-087-0_modcan_2017081812_117_4964_157.png
ralarda da delta ovaları oluşuyor gibi.
-

Kutahyaİstanbulda kar yağdığında göz gözü görmüyor. Anca o kadar olabiliyor. Sıcaklık 0 dereceye iniyor. Kütahyada 15-20dakikada tututor. Ben hayarmtımda bunu da görmüş oldum.
-
Edirne de kar başlamış.
-
162. Saatte soğuk hava bize doğru iniyor. -10lar gelicek mi?
-
20 marttaki soğuk hava sisteminde gece güncellemesine Ukrayna sınırda -10lar vardı. Şimdi Ukrayna iç kesimlerinde -10 lar var Cuma gecesinde. Soğuk hava çok hızlı ilerliyor.
-
Soğuk hava sistemi gittikçe uzadı. Cuma gününe kadar -6 lar ve deniz etkisi yağışları var.
-
Şuan gfs çok iyi gidiyor. Çarşamba günü de -6 lar var.
-
Gfs de pazartesi gecesi -6 -7 giriyor. Gece 2-3dereceye kadar düşebilir sıcaklık. Kar ihtimali gittikçe arttı.
-
Bu ilahiyi dinleyin mutlaka
-
Pazartesi akşamı. İstanbul Avrupa yakasında vkar sınırı 500m ye kadar iniyor. Kar ihtimali İstanbul için gittikçe artıyor. Aha da artabilir mi bu ihtimal?
-
Gökyüzüne baktığımızda uçakların arkasından çıkan şeylerin duman olmadığını biliyor muydunuz? 10.000 m yüksekte uçan uçakların arkasındaki beyaz çizgiler aslında aşırı soğuktan dolayı buza dönmektedir. Buzlar yer çekiminin etkisiyle aşağıya doğru düşerken erir ve havaya nem olarak katılır.
Acaba bu nem bulut oluşturur mu? Birde bu buzlar acaba kaç derece?

