^SiberianCold55^ foto isteriz sizden bu sistem hiç görmedik, az gözümüz şenlensin. ![]()
Beiträge von -Jupiter-
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Samsun tayfa uyanınca şok olacak

-
-
Ortalama otomobil lastiği yerden yüksekliği 50-55 cm civarı arkadaşlar.
Hiç dokunulmamış yerde, hareket etmediğini bildiğiniz, açık alanda park halinde araç varsa konumunuzda yaklaşık örtü miktarını tahmin edebilirsiniz bu şekilde.
Ancak aracın üzerinde durduğu asfalt ile çimenler arasında örtü farkı olacağını unutmayın

Tipi devam
-
-
İncesu'dan yine güzel kütle girişi var.
-
-
Sistemin en sağlam yağışlarından biri olabilir. Telefon kamerasından gözüktüğü kadar bile görünmüyor etraf şuan ,görüş çok düşük.
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
Aralıklı aşırı yoğun yağış var.
-
Atakum tipi etkili.
-
-
Günün en etkili kütlelerinden biri giriyor Atakum ve Merkeze.
-
-
Çok tatlı görünüyor.

-
53rizesnow maalesef ben bulamadım. MGM 'ye resmi yolla başvurup verileri talep edebiliyoruz ancak ücretli sanırım.
-
-
İşin makarasındaysanız tamam ama rekor imkansız gibi bir şey arkadaşlar, sahilde 76 cm çok ciddi bir sayı. Yinede her sene yâd edilecek bir sistem yaşıyoruz. Efsaneler arasına adını yazdırmıştır Samsun için. Keyfini çıkaralım.

-
Dışarda ufak bir yürüyüş yaptım yarım saat önce, dokunulmayan yerlerde 2 karış (40 cm civarı) örtü var. Yollarda sürekli kar küreme çalışıyor.
-
Radara göre daha tam merkeze sokulamamış kütle, girdiği gibi dağıtır ortalığı.
-
30-45 dk potansiyel var o kütlede minimum bozmazsa.
1 saat önce yazmışım halen devam ediyor. Radarda çok güzel şekil aldı tam kıyıya paralel üstümüze yığıyor.












