ucundan aldık valla hocam en düşükte .. 2 tane 6.8 mevcut ömerciftkardaş ve altay k tebrik ederiz ..
Valla ben düzenlemeyi unutmadım ama eve yetişemedim. Okuldan geç çıktım dün hayırlısı olsun puan alanları kutluyorum.
ucundan aldık valla hocam en düşükte .. 2 tane 6.8 mevcut ömerciftkardaş ve altay k tebrik ederiz ..
Valla ben düzenlemeyi unutmadım ama eve yetişemedim. Okuldan geç çıktım dün hayırlısı olsun puan alanları kutluyorum.
Kırıkkale Merkez de ölçülen en düşük gece sıcaklığı 6.9 derece olarak kayıtlara geçmiştir.
İlerleyen saatlerde yükseliş trendi başlar ve gün içinde 16.1 ila 16.9 derece arasında bir değeri görür.
bence semih hoca birazdan konu açacak
Büyük ihtimalle, banada öyle geliyor.
umut hocam gaza geldi valla fotoğraf bloğu diye konudışına fotoğraf atmaya başladı arkadaşlar
::) hehe
Aslında öyle değil. Zira fotoğraf galerisine genelde şehir tanıtımları amaçlı fotoğraflar atmaya çalışıyorum. Ancak ülkemizde bu bir yere kadar gidiyor. Arkadaşlar fırtınadan konu açmışlarken aklıma gelen İstanbul'da geçen yıl yaşanan olayları kısaca anımsatmak istedim konu içinde henüz durum sıcakken. Resimler sayfasından atsam buradaki arkadaşlar konunun sıcaklığından haberdar olmayabilirlerdi...Anlayışınız içim teşekkürler.
geçen seneye mi ait
Aynen değişik tarihlerde çekilmiş...;)
İstanbul Fırtına Böyle Olursa Tekrardan Aynı Kareler Yaşanır Umarım




Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde kıtaların birleşmesine 55 metre kaldı.
İSTANBUL.jpg)
[/b]
Saat 22:00'dan önce 9-10 derece arasını göremeyecek gibi ancak 22:00 civarı sert bir düşüş olacaktır.
Şimdi dikkatimi çekti.Özel mesaj nasıl atılıyor ?
bende çok merak ediyorum
Arkadaşlar özel mesaj yollayacağınız üyemizin profiline giriyorsunuz ve ardından resimde kırmızı okla belirttiğim sohbet kısmına tıklayıp kendisine özel mesaj yollayabilirsiniz.
forum.havaforum.com/attachment/225/
Peki hocam ilginçi bi durum gerçekten sizce sebebi ne olabilir bilimsel açıklaması varmıdır bu işin. @Umut Can Oğuz
Hiç bir fikrim yok ama sizin için araştıracağım. ![]()
@Efsane-Semih hocam bugün bir haber gördüm Mısırda güneş mavi doğmuş bir grup bilimadamı yaptıkları incelemeden sonra hava kirliliğinle alakalı olmadığını açıklamış değerli görüşlerinizi almak isterim varmıdır bilimsel bir açıklaması. Bu arada haberi show tv bir sabah programında izledim. Hayırlı cumalar herkeze.
Bende hava kirliliğinden kaynaklanmasını gerçek dışı buluyorum zira bu olay uzun zamandır yaşanıyor ve eski yıllarda bu bu denli hava kirliliği yoktu.
...Hayırlı Cumalar Hava Forum Ailesi...
Gümüşhane bidiğin yayla
![]()
Çanakkale'de ki görüntü ise süper duygulandırdı beni :hfyeni (1):
O görüntüyü çok farklı yerlere çekmeye çalışanlar var... Siyasi ve askeri yönden, birçok farklı yerlerde çekildiği söyleniyor. Konu dışına fazla çıkmayayım sadece bu konuda duyduklarımı söylemek istedim.