11 Haziran Cumartesi11:16 23,2°C
saat 14:00 ile 16:00 arası hızlı artış ve 28 üstü bekliyorum
Hocam 28 üstü zor değil mi? 26-27 hattında birşey olur bence. Zira öğle saatlerinden sonra bulutlanma artacak beklenen artışı durdurur bu durum.
11 Haziran Cumartesi11:16 23,2°C
saat 14:00 ile 16:00 arası hızlı artış ve 28 üstü bekliyorum
Hocam 28 üstü zor değil mi? 26-27 hattında birşey olur bence. Zira öğle saatlerinden sonra bulutlanma artacak beklenen artışı durdurur bu durum.
Son anda puan almışım, bonusta gelince 6 puan; hiç yoktan iyidir.
Malesef... Yer yer ortalamaların 5 ila 8 derece üstünü görebileceğiz.
~~~~ ANLIK AĞRI DOĞUBEYAZIT / İSHAKPAŞA SARAYINDAN DOĞUBEYAZIT ~~~~forum.havaforum.com/attachment/1978/
En Yüksek: 26.7
En Düşük: 12.2
Çukurova'da hareketlilik var. Adana'da şimşek görülüyor.
Hava çok kötüyü Facebook Havacılar grubu üzerinden o saatlerde canlı yayın yaptım bakabilirsiniz...
Hediyeler bu sene sürpriz... ![]()
Şuan Marmara'nın doğusu ile Çanakkale-Balıkesir arasındaki bölgede yer yer kuvvetli yağış geçişleri mevcut. Yağışlar etkisini azaltarak akşam saatlerine kadar şuan devam ettiği kesimlerde devam edecek. Akşam saatlerinden sonra ise bölgenin doğusu ile yer yer güneydoğusunda kısım kısım hafif yerel geçişler devam edebilir. Bunun dışında gece önemli bir yağış beklenmiyor.
Maşallah çok güzel geçiriyor Ramazan; Adana'da geçen senelere oranla çok daha serin hava...
Hoşbeş'le çay müthiş gidiyor.
![]()
Yeyin yeyin yarın bu saatte kafayı yemiş olacağız... :drunk:
Güvenmemek gerektiği konusunda haklıymışım. Fakat tuhaf bir şekilde bu sefer Gfs de çok bozdu. Cape 1100'lerden 600'e indi bir güncellemede.
Tek güncellemede bu denli bir dönüşü beklemiyordum doğrusu... Demek ki %1 buymuş...
Yarın Sultan Ahmete gidicektim. O zaman erteliyorum. Bugüz zaten fazla yağmadı.
En iyisi, öğleden sonra yağışlar hafiflese de zaman zaman ani geçişler olabilir diyor modeller. Önümüzdeki birkaç günde geçişler olabilir.
1 Ekim'de Paris Motor Show'da Tanıtılacak ve Merakla Beklenen 2017 BMW 5 serisine ait ilk en net görüntüler sızdı, büyük bir takipçişi olduğum bu aracı sizinle paylaşmak istedim. NOT: Görüntüler aracın M-Spor paketine aittir.


U-WRF bahar aylarında %99 tutuyor ama kışın güvenmemek lazım kendisine. Yarın için beklentisi yerinde bir beklenti İstanbul'un boğaz hattı ile her iki yakanın güney kesimleri sağlam yağış alacaktır.
@huso71 Şimdiden mutlu yıllar...
Selamun Aleyküm Havaforumun değerli dostları nasılsınız bakalım???Yaz ligine hazırmısınız?
Vey aleykümselam. Hazırız abi, bekliyoruz. ![]()
Meteorolojik Yaz Ligi tüm üyelerimize hayırlı olsun. Tüm üyelerimize şimdiden başarılar diliyorum.