Beiträge von Vintersaga
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Buralardayız. :lion:
-
@4 Şubat abi 33 yıl döngüsü patladığından beri döngüdende umudum kestim.
1954-1987-2020 :(3232
-
Admin bu resimde ne anlatmak istemiş acaba Vintersaga :))

-
-
-
Son iki sayfayı okuyunca kendimi yakasım geldi harbiden. :D2
-
Mükemmel bir av daha, çatal bıçakla tertemiz tükettim. :)--
-
Kalabalıkta efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz.
-
Aynen Samet abime katılıyorum, foruma katma değer katmakla katmamak arasındaki tek çizgi mesaj atmakta değil. Yeni sistemin A'dan Z'ye her kesimi mutlu edeceğini düşünüyorum.
-
nerden bakiyoruz kacinci oldugumuza
Yarım saat içerisinde Samet admin bir liste yayınlıyor, oradan bakabilirsiniz.
-
En güzel avdı. :)--
-
En düşük:10.5
En yüksek: 16.3
-
Kablonet hakkında düşünceniz nedir. Fiyat çok makul 100 mbit internet 95 tl. Apartmana, hatta bulunduğum bölgeye yeni hat çekildi. Ama araştırdığımda memnun olan duymadım. Bir odadan diğer odaya dahi çekmiyormuş. O yüzden vazgeçmiştim.
Hocam yıllardır kablonet kullanıyoruz, direk tavsiye ederim. Ufak tefek arızalar harici yıllardır sıkıntı çıkmadı. Zaten TÜRKSAT hizmeti sağlıyor, kendi altyapısıyla TT'den çok daha iyi hizmet veriyor. Bununla birlikte fiyatlar çok makul, kabloları fiberi destekliyor ve bunu rakiplerden uygun fiyata sunuyorlar.
Odadan odaya çekme konusu tamamen modemle ilgili bir konu. Kablonet'in bağlantı tipi adsl'den farklı olduğu için adsl modem kullanamıyor ve kendi modemlerini sunuyorlar. Bu sundukları modemler maalesef standart adsl modemlerden iyi olsada pahalı/kaliteli adsl modemler kadar iyi değil, belki şu anda daha üst seviye bir modem sunuluyor olabilir bir araştırmak gerek. Evdeki modemle 90 m2lik evimizde biz sorun çekmiyoruz fakat m2 arttıkça veya duvarın geçirgenlik durumuna göre vs problemler yaşanabilir. Başvuru yapmadan bu çekincenizi ifade edip bilgi alabilirsiniz, eminim yardımcı olacaklardır.
-
hocam cok hafif yagis bunlar.barajlara etkisi hic olmaz maalesef.tabi yagis olacagi bile kesin degil.cok kotu gidiyor her sey.
Hocam 1>0, olaya bu açıdan bakıyorum ben. Düşüş hızını yavaşlatması bile pozitif etki aslında, yani boş kuru soğuktan iyi. Dün misal beklenti yokken Avrupa yakasının kuzeyinde görülen yağışlar sayesinde bugün barajlarda düşüş hızı azalmış durumda ki bu yağışlar toprağı suyu doyurma anlamında da faydalı oluyor.
Genele bakınca tabi gönül elbette fazlasını istiyor ama eldeki bu yapacak birşey yok hocam...
-
Bu gece yer yer fena olmayan yağışlar düşebilir, umarım barajlara pozitif bir etki yapar. ECMWF'de 5 mm civarı bir tahminde bulunmuş.
-
Hayırlı sabahlar ve Hayırlı haftalar olsun . Bi sorum var Efsane Semih abiyi göremedim. Yorumlara bakamadım ara ara giriyorum
Hayırlı sabahlar, şu konuda adminimizin duyurusu bulunmakta:
-
Hocam biz bir gğn biliyoruz . Daha öncesi olabilir. R0 değerini arttırdığını söylemek için bir gğn yeterli mi?
Daha öncesi var ise ki var, herkese geçmiş olsun
Hocam şu an kapandı mı bilmiyorum ama sabah bile Manş tüneli açıktı, uçak kapansa da millet vızır vızır trenle Avrupa kıtasına geçti ki İtalya'da tespit edilmiş bile. Bugün tespit edilen virüsün geçmişi dediğiniz gibi kesinlikle vardır. Hakkımızda hayırlısı olsun, aşılama umarım insanlığı bu beladan kurtaracak.
-
Noel öncesi 1 günde bu mutasyonun ortaya çıkıp ertesi gün apar topar bilimsel sonuçlarının açıklanması bana samimi gelmiyor ama yinede eğriyi doğruyu öğrenene kadar uçuşları askıya alıp önlem koymak şart. (Ben çoktan bu virüsün Avrupa'ya dağıldığını düşünüyorum.)
-
Çok feci kastı yine, server hata verdi zaten ama puan kesmiş. Sonlarda aldım herhalde.