Cumartesi İçin Yağış Bi Tık Daha Artmış Gibi Geldi.
Beiträge von bşkşhr34
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ecmwf Diyagramı Neden Çıkmıyor Uzun Süredir Bilen Birisi Söyleyebilir Mi? Bundan Sonra Çıkmayacak Mı? Uzun Süredir Bu Şekilde.
-
Ul sistemlerinde yağış haritaları çok verimli olmaz olumlu anlamda daha iyi gelişmeler yaşanır sistem anında. Ben iddaalı konuşmak istemiyoruö ama bu gece fikrimi soran olursa şuan için istanbul batısı başakşehir beylikdüzü civarları metre yapar 2-3 gün sonunda
Hatırlıyorum Hocam 17 Şubat 2015 Sistemindede ULL Var İdi. Hatta Bir Ara Üzerimizdeydi Sanırım Bir Süre Yağışı Alamadık O Yüzden Sanırsam. Sonrasında İse Bardaktan Boşanırcasına Yağan Bir Kar. Dediğiniz Gibi ULL Varsa İşler Farklı Olabilir Ki O Zaman 1 Metrenin Abartısız 70 80 inini 17 18 Saatlik Aralıksız Dek Yağışı İle Almıştık.
-
Valla Buyursun Gelsin Ya 15 30 Cm Yeter De Artar. Korkum Sık Yaşadığımız Senaryo Ve 4 Gün Var Daha. Yinede Her İhtimale Hazırlıklı Olmak Lazım. Törpülenen 4 5 Sistem Oldu Sanırım Bu Sene Bir Dahası Çok Üzücü Olur.
-
Buyursun Gelsin Böyle Ya Zorlamaya Gerek Yok 😊😊 23 Sabahından 27 Sabahına Kadar Kar Yağışlı İstanbul. Daha Ne Olsun? 😀
-
Diyagram Da Gayet Güzel.
-
Gfs Baya İyi Geldi Gözüme 😊
-
Açıkçası Nedense Ben Çok Ümitli Değilim Ama Beni Şu Saatten Sonra Orta 10-15 Cm Lik Bir Sistemde Keser Açıkçası. Fazlasında Gözüm Yok Şuana Kadar İlginç Bir Kış Olduğu Görüşündeyim. Sonu İyi Biter Umarım.
-
Şuan dolu mu var kar mı anlayamadım. Kar Yağışı Şartları Gözüküyor Mu?
-
Yağış Çok Güzel Gözüküyor.
-
Etkili DEK oluşmayacak diyen kim varsa yanıldı, zira şu anki bantlar 2015'e throwback yaptırıyor
Bence 2015 in Yanından Bile Geçemez Ya. Dek İşin İçine Girdimi Etkisiz Olması Beklenemez Bence. Dek Candır. 😂😂
-
Hafif Örtü Oluştu İlk Örtümüzü Aldık Sonunda Uzun Süre Giremedim Gece Nasıl Olacak Dekler? Beklenti Nedir?
-
Eğer bana diyorsan evet art niyet var burada cm beklemeyin örtü beklemeyin diyeblere hepiniz linç yaptınız yok ılıkçı yok o yok şu biride çıksın yanıldım desin derler mi yoo demezler !
Kim Linç Yaptı? Herkes Düşüncesini Söylemekte Özgürdür. Bende Örtü Olacağını Düşünüyordum Şuana Kadar Yanıldım. En Azından Bulunduğum Konum Adına.
-
Bazı Kişilerin Tavırları Hiç Hoş Değil. Artniyet Kokuyor...
-
Saf Kar Varda Radar Durumu Ne Onu Çözemedim.
-
Evet Başakşehir Etkili Kar Yağışlı Ama Şu Yağışta Bile Örtü Söz Konusu Değil Sıcaklık 1.7 1 Derece Altını Görmesi Lazım...
-
Yoğun Ancak Sıcaklık Şuan İçin Sıkıntı.
-
Kar Var Ama Saf Değil.
-
Silivri Yarım Saat 45 Dakika Önce Felan 2.4 İken Şimdi 0.6 Karayel Etkisi Olsa Gerek. Bizede Ulaşması Çok Uzun Sürmez Heralde. 3.3 Derece.
-
Onları gördümde tırt çıktı gitti uyuyun beklemeyin gibi yorumlar gördüm ondan sordum?
Takılmayın. Daha Yeni Başlıyoruz İnşAllah.
