Posts by Sheriff Williams Lloyd
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Buraya doluşalım bare, her yerden kovuluyoruz.
-
Bak 10 yıllık üyeyim, muhtemelen 9 yıldır bu konuya ilk defa giriyorum, ondan önce de İzmit'te olduğum için giriyordum. Hakikaten metrobüs gibi olmuş burası,
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sevgili arkadaş ve kardeşlerim, Eğer -10 gelir yağmur yağarda ısı adası konuşalım, karayel ve -7-8 yağmur ısı adası konuşalım, ama sistem gelmiyor. Daha doğrusu o derecelerde soğuk gelmiyor. atmosfer bize oyun oynuyor ve böyle bir dönem var mı araştırıp yazacağım. Benim oğlan 20222 nisan doğumlu, daha evinin önünde kar görmedi. Bu sistem de beni tatmin edecek, hatta örtü bırakacak, daha da öteye gidip kar göreceğimiz bir potansiyele sahi değil bence. ne ılıkçı ne de felaket tellalıyım, ama böyle düşünüyorum..
-
Hacı dayılar, kar mar yağmayacak. Boşuna ümitlenmeyin. Hep sıcak olsun, zaten öyle oluyor. Benim her istediğim olur. Ay sonu sistem gelmesin. Bu yıl, tatmin eden, en az 2 sistem gelmesin. Ben istemiyorum. Gelecek gibi bir tahminim de yok.
Ben ne dersem çıkar ve her tahminim tutar. Amin. wildleo1907 abi söz sende.
-
Deprem ana fay üzerinde mi olmuş?
-
Çok çok acı, kim bilir kim. Ailesi öğrenince daha bir acılı olacak vicdanen. Yetkilileri de kutluyorum erken müdahalelerinden dolayı. İnsan hayatı hiç olmadığı kadar ucuz ülkemizde. Çok şey yazarım, tutuyorum kendimi.
-
100. Yılında, tehlikede olduğunu düşündüğüm, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Ne kadar değerli bir armağan ve bağımsızlık sembolümüz olduğu olgusunu unutmadan, daha fazla sahip çıkıp, ele güne yedirmeyeceğimiz konusunda genç arkadaş ve kardeşlerime güvenim sonsuz.
Yaşansın cumhuriyet!!
-
" avucuma ne osurdun, burnuma ne tutayım"