Ifs zaten ecmwf.Ilıkçı olmakta suç değil aksine toplumun büyük kısmı havalar ısınsın diye kapıda bekliyor,ilk afrika atağında parklar dolacak.Şubat çok soğuk geçti 1 aydır yürüyüşlerim aksadı ama neyseki artık bizim havalar geliyor
Posts by Sheriff Williams Lloyd
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gfs diyagramı ne kadar da kararlı😁. Bütün kış çürüttüler bizi bir hanya bir Konya göstererek.
-
65-70 yıldır forumu takip ederim. Bu durgunluk her zaman olur
. Şaka bir yana, tatil kovalayanlar, bölge trolleri, forumu kötüleyen kitle ve genel tartışma ortamından, gerginlikten, kin ve nefretten beslenenler gidince böyle oluyor.
-
-
Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa Marmara merkezli sistemlerin ana çıkış noktası kutup-iskandinavya Balkan rotası aşağısı olunca mükemmel oluyor Sibirya üzeri kırımdan giriş yapan her soğuktan bize genel de kırıntı kalıyor özellikle yağış yönünden
Marmara merkezli sistemde doğu Karadeniz kat alamayabiliyor ama doğu Karadeniz merkezli sistemde Marmara kar alıyor. Bu da Karadeniz etkisi. Kırıntısı konumumda arabaları yerle birleştirdi.
-
Forumdaki yorumlar, temsili...
mp4: Screen_Recording_20250221_083048_YouTube.mp4Visit this link to play the video: Screen_Recording_20250221_083048_YouTube.mp4files.fm -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aykut komple forumu kapattı.
-
-
Buraya doluşalım bare, her yerden kovuluyoruz.
-
Bak 10 yıllık üyeyim, muhtemelen 9 yıldır bu konuya ilk defa giriyorum, ondan önce de İzmit'te olduğum için giriyordum. Hakikaten metrobüs gibi olmuş burası,