İyi birşey değil mi negatif bizim için
Evet. Aşırıya kaçmadıkça iyi bir durum.
İyi birşey değil mi negatif bizim için
Evet. Aşırıya kaçmadıkça iyi bir durum.
Ne demek oluyor hocam
Polar Vortexin zayıflaması. Yani negatife gidebilecek bir AO.

Tahminim hala geçerliliğini koruyor. Stratosferde ki ısınma da bunu destkeliyor.
Sistem yavaştan belirmeye başladı. 22 Aralık sonrasına kayma ihtimali var. Ama sorun yok, ben rahatım.
Ben sitenizi 2 yıldır takip ediyorum ve emeklerinizden çok memnunum yalnız çifte standarta herzaman karşıyım.Pendikçi ayın 13 ünde açıklama yapacağım diyor yazısında, 22 aralığa a dikkat ceken yazarda yazısında açıklama ilerleyen günlerde yapılacak diyor, ama onun sayfasında kapanma yok. Bilmiyorum bu son zamanlarda yaşanmaya başladı bu sitede. Dikkatimi çektiği için söylüyorum. İyi akşamlar.
Açıklama derken sistemin ne etki yapacağını kastettim. Verilerimi açıklayabilirim. Gizlim saklım yok.
ne zaman acıklayacagım konuda mevcut.
Senin yaptığına tahmin denmez. Kendini kandırmaya devam et. Çok güzel sallıyorsun. Kullandığın veri "sallama" galiba ?
Root bu sistemede şüpheyle Bakıyor siz ne diyorsunuz?
Ben 22 si sonrasında dedim. O 20 Aralıkta ki soğumaya şüpheyle bakıyor. Büyük ıhtimalle 20 Aralıkta ki soğuma 22 Aralık ve sonrasına ötelenecek.
HTC Desire 820 cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
Ayrıntılar yaklaşınca paylaşılacak.
HTC Desire 820 cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
Modeller yavaş yavaş sinyalleri vermeye başladı. İngiltere - Iskandinavya civarında blokaj ihtimali yüksek.
HTC Desire 820 cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
22 Aralık ve sonrası için hazır olun.
Tahminim aynı şekilde devam ediyor.
HTC Desire 820 cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
ocak 15ten sonrası için güzel sistemler alacağız düşüncesi hala geçerli mi ustam ? herşeyimizi ona göre planlıyoruzumutluyuz
Olabilir.
HTC Desire 820 cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
Afyon aralık sisteminde kar alirmi?
Hangi sistemde ?
Hata yapmak ayrı ama orda bir olabilirite varsa ve henüz bu durum çok tazeyse ve bı sitenin en kalifiye yazarı yakın meşaleleri derken bırakın bu işleri der gibi bu konuyu açmanın yanlışlığından bahsediyorum
Bırakın bu işleri demiyorum. Daha erken beklemeyin diyorum.
Efsane-Semih yakın meşaleleri demişken kusura bakmayın ama şu konuyu açmanız bile etik değil bence .saygılar
Herkesin tahmini kendine. Ona saygı duymadığımdan söylemiyorum bunları. Saygı duyuyorum tabiki. Herkes farklı veriler kullanır. Ona göre tahmin yapar. Herkesin tahmini aynı olsa bu işin ne heyecanı kalırdı ?
GFS son zamanlarda gayet istikrarlı.Fark eden yok mu ?(Tahmin karşıtı olmak için değil.Dikkatimi çekti bu yüzden söyledim.)
Uzun süredir takip etmiyorum kendisini ![]()
Ecmwf de verirse sisteme güvenileblirmi
Bu verilerle güvenemem ben. Ancak ısrarla verirse, güvenilebilir.
Zaten kimse bir yazarı "trollükle" suçlayamaz. Teşekkür ederim verilerle bir açıklama yaptığın için :).
Söylediğim kişi kendini biliyor ![]()
Bu akşamki GFS çıktısı sizin için oldukça umut veren bir çıktı oldu. Ama maalesef Aralık ilk 15 günü sistem beklemeyin. İhtimali oldukça düşük. Sistem yavaş yavaş eriyecektir. Sistemi şuan tek GFS veriyor. O yüzden güvenmeyin.





Ayrıca amacım trolluk değil. Sizlerin boşu boşuna sevinmemesini sağlamak. Sırf GFS ve Diyagrama göre değil verilere göre konuşuyorum.