- Ereğli 1 °C . Çok hafif ve seyrek kar düşüyor. Sanırım küçük bulutlardan soğuk nedeniyle.
Beiträge von bugrag
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
WRF meteoğram Ereğli için sıfır yağış vermişti. Şu an, gece başlıyor diyor. Çarşamba ise güzel yağış vermiş. MGM de buna bağlı olarak yoğuna çevirmiş. Heyecanla takip ediyoruz.
-
Karadeniz Ereğli sabahtan beri az bulutlu. Müthiş soğuk ve rüzgâr var. Bulut kutleleri sabahtan beni kuzeydeler.
-
Diyağram neredeyse 3 gün kar vermiş. Buna itibar edilir mi?
-
Faydalı ve meteorolojik bilgiler başlığı altına Astronomi, Tarih başlıkları gibi Fen Bilimleri veya Biyoloji başlığı açılabilir. Eğer açılırsa ben de zaman buldukça yazmaya çalışırım.
-
Ereğli'de de az önce atıştırıyordu hafif ve ince kar. Ancak yerler kuru.
-
WRF Meteoğram Ereğli için sıfır yağış vermiş. Bunun mümkünatı var mıdır?

-
Karadeniz Ereğli 2 - 2,5 °C
Tek tük ince kar tanesi(yahut sulu kar) görülüyor denebilir. Ancak yerleri ıslatması söz konusu değil. -
Karadeniz Ereğli 2,5 - 3 °C civarı ve açık.
-
Batı Karadeniz kıyıları için beklenti nedir ? -Hem sıcaklık hem de örtü olarak-@GabelBerg_10
-
Karadeniz Ereğli'de de son 1-2 saatte sis bastırdı. Sıcaklık düne göre daha düşük.

-
@Şaban Çilesiz örtü durumu zayıflamış gibi hocam ne dersiniz?
-
Bölge tahimcilerimiz ne zaman tahmin -ya da ön bilgilendirme- yayınlayacaksınız?
-
SMS almak istiyorum.
-
8-9 Şubat sistemi için şansımız var mıdır? Asıl beklenen sistem ne durumdadır?
-
Karadeniz Ereğli: ~ -4 °C
-
Karadeniz Ereğli: -3 °C , 0 bulut
-
Birkaç saattir yağmadı ancak saatlerce yağış ve kapalılık sürdü. Dün öğlen güneş dahi çıkmıştı. Bugün düne göre çok daha iyiydi. Tek sorun sıcaklıktan dolayı erime de görüldü.
Karadeniz'in ve Ereğli'nin son durumu bu.
-
Gece ve sabah yağışı sonrası 2-3 cm daha eklendi Karadeniz Ereğli kıyılarında. An itibariyle çok hafif yağıyor. Sıcaklık 1 °C civarında.
-
Karadeniz Ereğli sahil kesiminde durum şu anlık güzel. İri taneli ve denizden karaya hızla ilerleyen pamuk taneleri misâli. Birkaç saat arayla ikinci ana dek dalgası vurdu sabahtan beri. Örtü sahil bölgelerde toplam ~10 cm. Akşam ve yarın için ümidimiz devam ediyor. Akşam fotoğraf ve video paylaşmak istiyorum.