Sadece rüzgarla açıklanamaz bu durum mesela bu mantıkla poyrazla Anadolu Yakası'nda almaması gerekiyor ama yeterli şartlarda alıyor. Sistem biraz daha batılı ilerlese kuvvetli 500 ile her yer sevinirdi. Şanssızlık.
Ben hala o cephenin neden 2-2.5 saat yağıp bittiğinde kaldım en azından saat 5 e kadar falan devam etmesini bekliyorduk
Kedim de benim gibi kar aşığı sanırım, normalde 30 saniyeden fazla camdan dışarı bakmaz ama şimdi 10 dakikadır benimle birlikte izliyor yağışı:hfyeni (18):
Ne olacaksa cuma akşam geç saatlerden cumartesi sabahın ilk saatlerine kadar olan dilimde olacak. Enerjinizi ve beklentilerinizi o zamana saklayın bence.
6 ocak 2017 sisteminde de kky veriyordu. Bence orayı umursamayın. 30 yaşındayim. Accuweatherin konumuma saf kar ikonu verdiğine şahit olmadım.
6 ocak 2017 sisteminden bir gün önce kısa sürede 25-30 cm kar birikebilir uyarısı bile vermişti accuweather, sen kky diyorsun. Accuweather'ı yola getiren yegane sistemdir kendileri.