Hava biraz karardı gibi.Yağış mı olacak?
Posts by pprodigy
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Dün akşam saat 22 gibi eve giderken (Öveçler) havada ufak bir bölüm koyu bir pembe renge bürünmüştü.Çok ilginç gece vakti.
Markete girdim arkadaşa söyledim O da evet gördüm az önce bir arkadaş geldi o pembelik olunca çok yoğun kar olurmuş demiş O'na.
Ama öyle birşey olmadı.
-
Böyle 2 saat yağsın 50 cm kar olur
-
İzmir'de yarın kardan dolayı okullar tatil.
:))))
Vay be
-
Bence bu yağan kar ve ortamın buz olması İstanbul şartlarından daha tehlikeli.
-
Tatil bence çok kar yağışından öte aşırı buzlanmadan olur gibime geliyor.
Kızılay'da bile her tane yapışıyor yere ve buzlanma çok.
-
Kızılay da kar başladı.
-
ya kaç milyon nüfusu var. İstanbul Ankara nın 2 katı bi zahmet söylesinler.
Biz şuna 4 diyelim.
Birçok ülkeden nüfus olarak bile fazla bir şehir.
Başkent olarak daha fazla önem verilmesi gerekir bize ancak maalesef Türkiye 2 ye ayrılıyor İstanbul ve diğerleri...(her konuda...)
-
Okadar sabırsızsınız ki anlatamam, görende yıllardır kar göremeyen afrikalı sanacaklar sizleri. Günlerdir 10dan fazla kez söyledim, sistem batıdan doğuya gidiyor klasik şekilde. Ankara Bu gece saatlerine kadar orta şiddette kar almaya devam edecek, geceden sabaha kadar olan süreçte hafifliyecek. sabahtan sonra ile gece arası 15mm kar bekliyorum. burda 20cm ve üstü örtü anlamına geliyor. ben bunları anlattıkca zıtlaşmaya anlamamaya gayret gösterdiniz. Hala anlamamak istemeyen varsa burda benim adım geçen yorum yapmasın.
19 olursa karışmam üstad
-
sen ıstanbul konusuna hıc bakmıyosun sanırım orası o denlı canlı ıken baskent neden boyle sence
İstanbul 4 tane Ankara eder.Kaldı ki Yarım metreyi bulan kar yağışı aldı ve devam ediyor.Ankara sorumlusu arkadaşta neticesinde İstanbul'da ikamet ediyor.Belki sabaha kadar oturdu yatıyor.Nedir bu sabırsızlığınız şaşırdım kaldım.Sanki sorumlular her an burda olmak zorunda.Ya modarete nedir bilmiyorsunuz ya da sabır sınama çalışmaları yapıyorsunuz.Ben bile bunaldım mesajlardan yetkili olsam kim bilir nasıl tepki verirdim.Sabırlar dilerim yöneticilere...
-
Bizim konunun özeti : Kar yok tık yok
İstanbul'da acaip kar var.Darısı Ankara'ya...
-
-
Yeni yıla görsel güzelliklerle giriyoruz.
Çok şükür rabbime.
Herkese sağlıklı mutlu yıllar dilerim.
-
Sert lodos var 15 e kadar merkezde kar kalmaz.Kaldı ki çoğu erimek üzere.Yükseklerde de erime çok olacak gibi.
En sevmediğim şey böyle bir karın üstüne yağmur yağması veya lodos olması...Hiç kar yağmasaydı daha iyiydi...
-
Mgm beklentiyi az tutuyor.Çoğu zaman tahminleri Ankara unsurundan dolayı yanlış çıkınca...
-
Kurak bir kış geçirmeyecek olmamız tüm ülkemiz açısından çok önemli.
Şükürler olsun rabbime.
-
Burdaki ekibin Norveç'te yaşadığını düşündüm bir an.
Grönland'dan kar geliyor arkadaşlar.Minimum 1 metre
-
Günaydın.
Merkezde hafif kar yağışı var şu an. -
Yok sistem şöyle yok sistem böyle.Sistem felan hikaye.En azından Ankara için...
Hava buzz olur kar yağmaz.Gelen yağışta hava ılır yağmur yağar.Sağımız solumuz üstümüz altımızda fırtınalar kopar biz de hafiften serpinti...
Yağmura hasret kaldık keşke yağmur yağsa kış kuraklığı mahveder bizleri...
Gri Ankara'm sağı solu belli olmaz.Ama bu aralar tercihini senelerdir olduğu gibi kuraklıktan yana kullanıyor.
Maalesef....
-
Ovecler neredeyse her yer bembeyaz