Galatasaray'ın Kamerunlu yıldızı Aurelien Chedjou, Fenerbahçe'nin Nani transferi sonrası Fransız bir arkadaşının yaptığı yorumu kendisine ait twitter hesabından paylaştı. Chedjou'ya arkadaşından gelen; "Fenerbahçe, 10 yeni yetenekli oyuncu aldı ama şampiyon Galatasaray olacak dostum" sözlerini, kendi takipçileriyle paylaştı.
Samuel Eto’o’yu transfer edip Kamerunlu süperstar için Salı günü görkemli bir tören düzenleyecek olan Antalyaspor’da hedef bu organizasyonda bir diğer dünya yıldızı Ronaldinho’ya da imza attırmaktı. Ancak bu transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Antalyaspor Yönetimi’nden astronomik ücretler isteyen Brezilyalı yıldızın geliş süresi uzadı. Görüşmeleri askıya alan idarecilerin kulübün önerdiği şartları kabul edene kadar bekleme kararı aldığı belirlendi.
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman:
Fenerbahçe'nin yaptığı önemli transferlerin hatırlatılması üzerine Tanman, "Bizi ilgilendiren bir durum değil. Geçen sezonlarda çok transfer, karşılaştığımız bir konu. Çok oyuncu alıp vermek istikrarsızlığı da beraberinde getiriyor" şeklinde konuştu. Tanman, "Podolski'den daha iyi bir transfer gelecek mi?" şeklindeki bir soru üzerine "Sneijder ve Podolski'den daha iyisi var mı? Onların üstü Ronaldo ve Messi" dedi.
Ek olarak: Dalaşmalar olmasın mantık çerçevesinde cümleler kuralım ve kurduralım.
Foruma olan saygımdan Ve forumdaki değerli arkadaşlara olan saygımdan ötürü üzerime düşeni yapacağımdan şüpheniz olmasın.Şu da bilinsin ki benim hiçbir takımla bir problemim yok gerektiği yerde eleştirimi kendi takımım da olmak üzere bütün takımlara yaparım.Daha önceki yorumlarımda sürekli vurguladığım tek şey saygı sınırlarında fikir beyanıydı bu fikriminde arkasındayım tekrar ve bu konuda ki aon sözüm bi daha dolduruşa gelmeyeceğimdir.iyi forumlar.
Burada kimin ne olduğunu çok iyi anladım bu saatten sonra kimsenin dolduruşuna gelipte istediği senaryoları yazıp oynamasına asla alet olmayacağım helede yaşça büyüğe azda olsa saygı duymayan birine asla da prim vermiycem.Malum kişiler hariç bu olaya şahit olan forumdaki diğer arkadaşlaradan yaşanılan nahoş olaydan ötürü payıma düşen kısmı için özür dilerim.
Bebe resmen tuzak ya ama bişey eksik o da delikanlılık.Bişey savunuyo kışkırtmak için arada koyduğu resme bak.Ha umrumda mı hiiiç değil.Şikecide belli şaibecide belli.İki üç iyi transfer olunca özgüven patlaması yaşadı ezikler.
Akıl yaşta değil baştadır diye bir atasözü var. Birde öğrenmenin yaşı yoktur diye bir söz var. Birde hatasız kul olmaz diye bir söz var. Şuan her şey normal, sizin tepkiniz anormal. Hakaretleriniz anormal.
La havle vela kuvvete.Meriç akıl yaşta başta muhabbeti yapma bak bana delikanlı ol da benim gibi açık konuş hakaret diye kıvırtma.Hatasız kul olmaz muhabbetini benim hatam yok diye tepinip duran sen mi yapıyosun?Haddini daha fazla aşma edepsizlik yapıp durma.
Bu yorum hakkında gereken yapılacak. Adil olması için, sonrasında ''taraflı'' yaptırım uygulandı denmemesi için, gerekeni başka bir yönetici arkadaşımız yapacak :). İyi forumlar.
Yapsın çocuk.Sıkıntı yok varsa yaptırımı adil olduktan sonra niye diye sormam bile.Senin gibileri muhatap alarak yaptım ilk hatayı varsa ona da ceza versinler.İki kat yaşındaki adama öğretmek kelimsini kullanıp haddini aştığın için senide terbiye konusunda en azından sözlü uyarmayı da unutmazlar inşallah.Hadi bakalım...
Süper lig maçında 8 gol normal değil. Neyse uzatmayalım
İnşallah önümüzdeki sezon 7-8 gol atarsınız bi maçta o zaman bu yazını hatırlatırım sana.Bide bilmiyosan 2010 sezonuda süper ligdi Antalya ankaragücü maçıda şikeydi desene
Kullandığım hiçbir kelime sizin sinirlenmenize neden olamaz. Çünkü hiçbirinde bir kusur yok. Size cevap yazmam sizi sinirlendiriyorsa bu beni ilgilendirmez, çünkü bu sizin probleminiz olur. Uzatmayacağım. Yanlışım yok. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu size öğretmeklede daha fazla uğraşamam. İyi akşamlar, FBTV izlemem lazım :).
Lan bebe sen kimsin ki bana bişey öğreteceksin haddini bil haddini ukala dümbeleği.Sana kimle nasıl muhatap olacağını öğretememişler sen bana mı öğreteceksin.Sen önce adam olmayı öğren.
8-0'lık maçta şaibe olmaz mı? Normal bence şaibe olması.
O sene Ankragücü konyayı 8-0 yendi o maçta da şaibe vardı demek ki.2010 da ankaragücü antalyayı 8-1 yendi o maçta da şaibe vardı.Bu böyle uzaaar gider.
O haberdeki çevirinin, yanlış çevirildiğini size bildirmemden rahatsız olmanızı yemin ederim anlamıyorum. Yanlışınızı düzeltemez miyiz sizin? Bunu bende demiyorum. Herkes diyor. Ki hala o haberin doğruluğunu idda eden yok. Ha güvenmeyebilirsiniz, beni bağlamaz. Ben konu hakkındaki ilk yorumumda demedim güldüm falan, yanlış söylüyorsunuz. Siz dediniz ki : ''fenerbahçelilerin yemini sanırım herşeyi ben bilirim demek'' ben buna güldüğümü söyledim. İlk yorumda sadece yanlış olan bilgiyi düzelttim. Buda yanlış değil. Yaşınız beni ilgilendirmiyor. Yaşı büyük olan her şeyi bilir, eleştirilere kapalıdır diye bir şey yok. Ne yapıp yapmadığınızda beni ilgilendirmez, yanlış olan bir haber vardı, doğrusunu paylaştım. Olay bundan ibaret.
Meriç benimle muhatap olurken kelimelerini seç bundan sonra bunu sana baştan bi söyleyim.İşte diyorum ya ben bilirim diyosun hala haber yanlış diyosun senin kaynağına da ben güvenmek durumunda değilim ben o haberi sana özelde yazmadım sende kendi haberini yaz kardeşim.Senin yazdığın haberle benim yazdığım haber aynı bile değil.Sen bir pragraf bir cümle bi haber paylaştın ben 2 paragraf bilmem kaç cümle!Oku ve okuduğunu anla sonra yaz Yaşı büyük olan bilir mevzusu değil bu.Hala yanlış haber vardı doğrusunu paylaştım diyosun sana bir örnek sen fanatik okursun ben fotomaç ikisi aynı haberi farklı yazar sence o doğru bence bu!benim yaptığım paylaşımın doğruluğu sanamı kaldı BİRADER!İnsanın sinirlerini zıplatıyosun ya.
Takımınızı savunabilirsiniz tabiki ama o maçın şaibeli olduğu aşikar. Beşiktaşlılar hala unutamıyor. Şike vardır veya yoktur ama şaibe kesinlikle var.
Olaya baktığın pencereye bağlı bu semih.Şaibe dersen bu sezonun sonuna doğruda bence şaibeli maçlar oldu.Şaibeyi şikeyi savunanlar için o sene ki bütün maçların skorlarının vs. olduğu arşivin linkini yazmıştım buyursun incelesin.
Burda kıyası başlatan ben değilim. Bir takımın transflerini küçümseyende ben değilim. Aşağılık kompleksinde kimlerin bulunduğu ortada. Söylenecek söz yok her şey sarih. Benim anlam veremediğim, bunu başlatan sanki benmişim gibi bana yüklenilmesi. Umrumda değil açıkcası ama saçma buluyorum bu durumu.
Ben aslında kıyas işini başlatanın sen olduğunu düşünmüyorum.Kıyas işini başlatan semih oldu.Ama sen tutup beni kafana göre kefelere koyuyosun.İkimizin mesajlaşmasının başına gidelim meriçcim ben sporx kaynaklı haber paylaştım sen benim haberimi yalanladın bende sana cevap verdim.Sonra sen yok güldüm dedin olayı tuttun cephe savaşına çevirdin.Dolayısıyla bende bu ben bilirim tavrını saçma buluyorum.Sizin yaşınız kadar benim aktif futbol hayatım var.Siz daha doğmamışken ben sahalarda top oynayıp tribünlerde maç seyrediyordum.Biraz başka görüşlere saygınız olsun.
Ben eski defterleri kapattım, anlayacağımı anladım zamanında.
Şimdi sen kesin Galatasarayı savunduğumu anlamışsındır.Ben bir Ankaragüçlü olarak kendi takımımı savundum.Hani siz tapeler paralel,polisler paralel,hakimler paralel diyosunuz ya bende verilere bakarak kendi fikrimi ve takımımı savunuyorum semih kardeşim
@Carl2 Yaşım itibariyle öyle olur olmadık şeyler beni kıramaz Meriçcim.Eğer Ankaragücü ünlü bir futbolcuyu getirseydi ben onun takıma sağlayacağı faydayı düşünürdüm tutupta diğer takımlarda ki oyuncularla kıyasına girmezdim çünkü kıyas benim takımıma bişey kazandırmaz.Semihin yaptıklarının bi kaç katını yapacağımı düşünmüşsün ya işte dediğin gibi o sence öyle o kadar.Sen sen ol beni kimseyle kıyaslama aynı kefeye de koyma çünkü beni ne o kadar tanıyosun nede tanımadığım insanlarla beni aynı kefeye koymak sana düşer.Ben burda hiçbir takımın sözcüsü falan değilim sadece yazılan yorumlara göre yorum yapıyorum.Burada takımıma ne kadar fayda sağlar değilde türkiyeye gelmiş en iyi futbolcu olayına girereseniz aşağılık kompleksine sahip olduğunuzu düşünürüm bu lafımıda durduk yere kıyası başlatan herkese söylüyorum.
Hayır, paylaşıyorum. Görmemişsin abi. Ayrıca ben demiyorum bak farkındaysan, çoğu kaynak diyor. O haberi ilk paylaşan De Marke, sonra haberinde düzenleme yaptı. Kusura bakma abide, sen ''her şeyi sen biliyorsun'' demiyeceksin diye ben gerçekleri söylemekten kaçınamam. Transferlerin en iyisi falan filan demedim, bu konuya nası vardın cidden bilmiyorum. ''Fenerbahçelilerin yemini'' kısmına cidden güldüm. Fenerbahçe ile ne alıp veremediğin var bilemem :).
EDİT: Son yorumundan sonra ben anlayacağımı anladım :).
Valla meriç sen zaten istediğin şekliyle anlıyosun abicim o yüzden edit yapmana gerek yoktu Elbetteki kim neder diye düşünüp hareket etmiyceksin ama sen benim kaynak göstererek paylaştığım bi haberi benim değil de kendi kaynağının doğruluğunu iddia ederek yok saymaya kalkmış oluyosun hem de "Ben" demiş oluyosun.En iyisi mevzusu da naniyi yere göre sığdıramayışınızla oluşan bir durum kardeşim.Bu arada gül kardeşim gülmek güldürmek iyidir bunu sizde sürekli yapıyosunuz ya bende bi kere yapabilmişsem ne güzel
Rastgele bir siteye girip kimin ne dediğini öğrenebilirsin abi. Ben değil, yaşayanlar anlatıyor. Sosyal medya hesabın varsa De Marke'nin tercüme hatasınında çok konuşulduğunu anlayabilirsin. Onlarda hatalarını düzelttiler : Hiçbir zaman, hiçbir şekilde ''siz bir şey bilmiyorsunuz, her şeyi biz biliyoruz'' demedim, imada etmedim. Her söylediğiminde kaynağını paylaşıyorum, buna rağmen öyle düşünüyorsan canın sağolsun abi.
Meriç kendi kaynaklarının doğruluğunu kabul edip başkalarının kaynaklarının yanlışlığını iddia etmende herşeyi ben bilirim demek.Ama bu siz fenerbahçelilerin yemini sanırım herşeyi ben bilirim demek.Ve çokta kaynak paylaştığını görmedim.Valla belki alınıyosundur bilemem de semihle sen genelde hep ben diyosunuz.Transferin en iyi sizinki haberin en doğrusu sizinki vs.vs. Bide insanoğluyuz beşeriz şaşarız deyin arkadaş da bi şaşırtın.