MGM kar akşam 5 gibi başlayacak ve 25 cm yağacak diye açıklama yaptı.
Beiträge von Fatih Çam
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Burada çoğunluk hep İstanbul'a odaklanıyor ama anadoluda şimdiden geçen yılı geride bıraktık. Yozgat ta bulunuyorum şu an ve çok güzel kar yağıyor. Yerde kalıcı bir örtü var ve daha iki gün yağacağı söyleniyor. İstanbul zaten sanayi kenti arkadaşlar asıl buraların yağışa ihtiyacı var. Efsane Semih esas kışın yılın ikinci yarısı olacağını çok önceleri söylemişti ve aynen dediği gibi oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Biliyorum İstanbul da yaşayan arkadaşlar kar görmek istiyor ama Türkiye İstanbul dan ibaret değil ve kış gayet tatmin edici geçiyor. Fazla da canınızı sıkmayın derim.
-
Sivas ta çılgınlar gibi kar yağıyor. önümüzü göremiyoruz.
-
Sivas ta akşam üstü başlayan kar yağışı müthiş şekilde devam ediyor. Bu gece sıfırın altına düşüyoruz ve yakın bir zamanda sıfırın üstüne çıkacak gibi görünmüyor. Sivas ta beklediğimiz ve özlediğimiz kışa kavuştuk gibi. Allah a çok şükür.
-
Sivas kaç gündür kuvvetli kar gösteriyor her yerde şu an kuvvetli bahar yağmuru yağıyor. Bu tahmincilere güvenim sıfıra indi.
-
MGM de Sivas-Kayseri boyunca en yoğun kar yağışı olacağı söylenmiş. Üç gün boyunca yoğun kar yağışı görünüyor ama pek lafı geçmemiş nedense? Atlandı mı yoksa MGM nin belirttiği kadar yağış olmayacak mı?
-
arkadaşlar ben pazartesi salıya bağlıyan gece konyadan sivasa gidecem sıkıntı olurmu acaba arabaylaHiç tavsiye etmem Kayseri-Sivas yolunda özellikle sürgünlerde büyük sıkıntı oluyor ve çok yoğun bir kar yağışı olacak o saatte.
-
Şu an Sivas ta aheste aheste kar yağıyor. Oh bee karsız Sivas mı olur? Sivas ta da karı özledik ya...

-
Sivas a inceden iyi kar yağıyor 5 cm kadar kar var yerde.
