Meb müdürü yapılmayacak dedi istanbul için
Kardesim nasil bir is boyle ben tuzladayim kocaeli 5 dk yanimda tek aramizda kopru var kar rahat 20 cm var
Meb müdürü yapılmayacak dedi istanbul için
Kardesim nasil bir is boyle ben tuzladayim kocaeli 5 dk yanimda tek aramizda kopru var kar rahat 20 cm var
Beyler kocaeli de tatil yarın istanbula da olur dun de böyleydi ilk kocaeli sonra istanbul
Salı günü tatil vermiycektiniz o zaman acısı bizden çıkacak
Semih hocanın tahmini Çekmeköy,Ataşehir,Kartal,Sancaktepe ve çevreleri için kesinlikle tuttu.
Tuzlayayı da ekle
Beyler radara bakın beylikdüzu cıvarında noktakadarda olsa sararma var kim bilir şuan kopuyordur orası
Bu kar yağışı anadolu yakasından ne zaman gider uzama söz konusu mu?
2012 2004 yağışlarında biir orantı vardı dekler local geldi efsane denilebilcek bir yağışla yakından uzaktan alakası yok bazı yerlerde kaldırımlar bile tutmadı kısaca sıradan bir kar yağışı sistemi oldu sadece aklılda kalcak olayı soğukluğu..
Adam kendi ilçesine göre konuşuyor bende hemen tuzladayım şuan rahat 12-13 cm var herkez kendi semtine
Tuzla 7-15 cm arası ve kar orta arasıra yoğun
Bu yoğun kar ve tipi ne zaman başlar tuzlada hava açık
İstanbul pendikteyim az önce fena gök gürledi
Yağış var mı
havaforum.com un çok değerli üyeleri
herkesi en içten samimi duygularımla selamlamak isterim..
adım cengiz..İstanbul tuzla merkezde ikamet ediyorum..
şuan tuzla merkez -2.5 derecede.. merkezde az örtü oluştu ama sağlam buzlanma var..
bugün merakımdan tuzla e-5 in üst taraflarını arabamla dolaştım..ve gözlerime inanamadım..özellikle orhanlı mahallesinin üst tarafları Akfırat vs... bu bölgelerde kar kalınlığı 50 cm civarındaydı...inanılmaz bir tipi vardı..dönüşüm baya zor oldu..
Kardeş bende tuzla şifa da oturuyorum belki bilirsin ayn akfırat da 50-55 cm rahat vaf burda en fazla 5 cm
Avrupa yakasinda radarda bosluklar var kutlemer karadenizde olusmaya ve gelismeye devam ediyor.Catalca silivri hattina inen kutle ile karadenizde olusan kutle birlesirse afet-i devran olur.1 saate avrupa yakasindaki bosluklarda dolacak.esenler gop sultangazi z.burnu vs.gibi heryer.Tuzlayi soran orasida kopacak.
Eyw abim ben sormuştum tuzlayı adamın dibi!!!
Semih hocam iatanbul anadolu dediniz tuzla biraz sonlarda orada etkilenir mi
Sibirya aktifliğini ne zaman gösterecek
iĞNEADA - ZONGULDAK AÇIKLARINDA RÜZGAR POYRAZA DİRSE ETMEYE BAŞLADI, RADARDA KÜTLELERİN GELİŞ YÖNÜ DE BUNU DOĞRULUYOR, İSTANBUL İÇİN AKŞAM 16:00 DAN SONRA ETKİLİ KAR YAĞIŞI BEKLİYORUM...
Hocam kutleler parca parca hep boyle mi devam edecek
S.a beyler su 14 ocak polar atakla ilgili bilgi alabilir miyiz?
Ay ortasında kuvvetli bir sistem daha var arkadaşlar, takip edin
Hocam o sistemden önce sistem yok mu
Kardeş suanlık ayın 20 ocağında birşeyler var
Semih abinin bahsettiği 14 ocak polar atak ne oldu
14-15 i gibi cılız bi polar sistem war. Ancak ay sonu şubat başı gibi Sibirya geliyor ki istanbla en iyi karı o bırakır.
14 sistemi iyi değilmi
Beyler bu sistem bittikden sonra bir daki sistem ne zaman geliyor