Ordu açık 13 derece.
Beiträge von Snowiest
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-

Ordu'da sonbahar... -
Karadenizliler,forumdaki saçma tartışmalar yaratmamanızı ve laf atanları dikkate almamınızı rica ediyorum.Sonuçta her şey Allah'tan.Hava atınca elinize bir şey geçmez,Lütfen biraz ciddi olun,gereksiz kavgalara bölgemiz adına son verin.Çünkü gerçekten ama gerçekten hoş değil.
İyi forumlar.
-
Ordu'da zaman zaman fırtına boyutuna ulaşan rüzgarla yağmur etkili olmaya başladı.Etraftaki kütleler hafiften sarıya dönmüş.
-
Kasım'da yüksek ihtimalle bir şey olmayacak.
Umutlanmayın ama takibe devam edin.
-
Demin fena fırtına çıktı Ordu'da.Şu an biraz sakin,16 derece.
-
Son bir haftalık dilimde 4 istasyon 200'ü geçmiş.
-
Ordu'da fön var.Bayağı özlemişim.

-
Bu cephenin fiyasko olmasına rağmen önceki cepheyle birlikte 200'e bayağı yaklaşan yerler var.300'ü bulan yerler olacaktır önümüzdeki bir kaö gün içerisinde.
-
1-Daha bitmedi.
2-Ondan önce iki gün daha var.
Önceki cepheyle birlikte 1-2 istasyon 200'e yaklaşmış.Yağışlar şu an için 17'sine kadar aralıklarla devam edicek gibi. -
Yarın 11'e kadar bu sorun devam edecek gibi.

-
Fırtına boyutuna yaklaşan rüzgar bitti Ordu'da.Bu sıcaklık işi canımı çok sıktı.Rüzgar kuzeyli olsaydı Ordu'da bazı ilçeler iyi kar alacaktı ama şimdi Çambaşı bile 1 derece.

-
Keşke rüzgar olmayaydı da sağlam yağış alsaydık...

-
Ordu'da da orta kuvvette yağmur var.Rüzgar biraz zayıfladı.
-
Çambaşı'nda kar kalınlığı 20 cm'ye yaklaşmış.

-
-
Yarın sabah :D. Aksiyonun her türlüsü olacak.
Kasım'da +10 cm kar yağmadığı sürece bir şey hatırlamam ben.
-
-
Gözlerimden kan akıyor.

-
Atatürk'ün dediği gibi sürekli ondan bahsetmek yerine onun yaptıklarını yapsak çok iyi bir ülke olacağız.
Tabi yaparsak...
