Dün gece en son baktığımda 1 dereceydi termometrem, şimdi ise gölgede 20 derece.
Beiträge von Annihilation
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Mgm herhangi bir görsel yada sözlü uyarıda bulunma gereği duymamış ancak bolu dağı ve çevresinde yarın öğle saatlerinden sonra düşecek yağış yoğun yağmurun yanı sıra zamanla kky ve kara dönme ihtimali yüksek gözüküyor. özellikle 1500metrelik can kurtaran mevkiisinde yağışın büyük kısmı kky ve kar olarak düşmesi muhtemel yola çıkacak olanların dikkat etmesini öneririm.
Eyyyyyyy mgm duy sesimi bu tarz bir açıklama yapmalıydın bence.
-
Mgm herhangi bir görsel yada sözlü uyarıda bulunma gereği duymamış ancak bolu dağı ve çevresinde yarın öğle saatlerinden sonra düşecek yağış yoğun yağmurun yanı sıra zamanla kky ve kara dönme ihtimali yüksek gözüküyor. özellikle 1500metrelik can kurtaran mevkiisinde yağışın büyük kısmı kky ve kar olarak düşmesi muhtemel yola çıkacak olanların dikkat etmesini öneririm.
-
Çekmeköy'de çok yoğun sis çöktü. 50mt karşımı zor görüyorum.
-
sıcaklıklar nisanın ilk 10 gününe kadar bir düşüp bir yükselmeye devam edecek gibi. hasta olmamaya dikkat etmek lazım bir gün 22-23 dereceler olurken ertesi gün tekrar 9-10 derece bandına inebilir.
-
8 dakika arayla muğla ve diyarbakırda 3.4 ve 4.1 büyüklüğünde depremler oldu.
-
Bugün akşam üstü kendimi marsta hissettim gökyüzü kızıla döndü görüş mesafesi düşük yağan yağış çamur du.
-
Bu resim tüm kışı özetliyor diyebiliriz. soğuklar trakyanın çevresinden dolaşıyor. El ile çizseniz bukadar düzgün çizemezsiniz..........
forum.havaforum.com/attachment/21297/ -
10 gün öncesine kadar bu tarihte karlı gözüküyorduk o sistemin soğuğu serinlik haline geldi yağışıda azalıp yağmura döndü şimdi onu yaşıyoruz ve önümüzde ki bir kaç gün daha böyle devam edeceğe benziyor. Ben artık havaların kalıcı ısınma potansiyeline geçmesini ve oraj olmasını istiyorum böyle kar olmadıkca soğuk havayı hiç sevmem.
-
Dışarısı 4.5 derece şuan, aslında bu yıl neler kaçırdığımızın kısaca özeti.
-
Gucci Gang
Nedeni çok basit.Cehalet, eğitimsizlik ve bu duruma çanak tutanlar.
Daha söylenecek çok şey varda ne yazık ki burası yeri değil.
-
@DoquKaradeniz28 Güzel noktaya değinmişsin, Ne yazık ki Tecavüz ve kadına şiddette en üst sıralardayız.Belki de her gün bir çocuğa bir bebeğe yada bir İNSANA tecavüz ediliyor,Artık iş okadar çığrından çıkmış ki hayvanlara bile tecavüzde üst sıralara yükseldik. Peki neden ? Bir fikri olan var mı.
-
Kandiliniz Mübarek olsun.
-
Kontrol bir şeyler denemiş, olma ihtimali bence %1 ama diyelim ki oldu öğlen il genelinde kar başladı ilk tepkiniz ne olurdu ?
forum.havaforum.com/attachment/21287/ -
Hazırlanın 3 nisan akşamı denize giriyoruz topluca.
gfs-9-324.png -
Bu kışı 782km ile kaçırdık ve şu saatten sonra sistem gelse de şaşırmam 30 derece olsak da şaşırmam ama en çok merak ettiğim 2019 nasıl olacak.
forum.havaforum.com/attachment/21280/ -
öyle bir şey ki 1 metre gördüğümün ertesi kışı 5cm görebildim en fazla zirveden zemine 500km hızla çakıldık.
-
7 ocak unutursak kalbimiz kökünden kurusun. İlk resimde ki ortada duran arabaları görebilen var mı

forum.havaforum.com/attachment/21265/
forum.havaforum.com/attachment/21267/
forum.havaforum.com/attachment/21264/ -
6 derece dışarısı şuan üşüdüm

-
2050 yi bilmem ama son günlerde yabancı kaynaklı araştırmalardan edindiğim ve beni büyük ölçüde ikna eden konu Kuzey Yarım Kürenin 2021 yılından itibaren kademeli 2030 yılından itibaren ise en etkin şekilde Mini Buzul Çağının etkisi altına gireceği... Sıcaklık ortalamalarının mevsim normallerinin yaklaşık 5 C altında seyredeceği düşünüldüğünde Ocak - Şubat için istanbul sıcaklık ortalamasının 0 C civarında gerçekleşmesi ve bunun yıllarca devam etmesi öngörülüyor. Solar aktivitedeki zayıflamadan hemen her sene başındaki kış tahminimizde değiniyoruz. Bu zayıflama daha da devam edecek gibi görünüyor. Yapılan istatistiki çalışmalar Mini Buzul Çağı ile ilgili yapılan tahminlerin tutarlılık oranının %93 civarında olacağı belirtilmektedir.
O zamanda ısı adası olacak buzul cağı yaşanmayacak istanbul'da derler sonuçta rant peşindeler.