@Şaban Çilesiz Nöbetçi noldu sana nazar değmiş.
Beiträge von Annihilation
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ayaşdada saat 10 da yağmur yerini kara bırakmış yeni dinmiş daha yerler hafif beyazmış.
-
Hangi taraftaymış kardeşim.Altındağ ve merkezde yoktu çünkü...
Yakupabdal,odtü tarafı.
-
Şuan ankarada şiddetli dolu varmış.
-
sicaklik 2.5 derece suan, saat 4-5 gibi kky yagmis ablam oyle dedi.
-
Yinede 1 Derecenin Altında OlamaZ Heralde
2 Derecenin Altında Bile Olamaz Bencede Neyse Takıldığım Şeye Bak Banane Dimi

çocuga dedim foto at
Bende merak ettim, Yalan söylüyor desem oldugu yer yüksekmiş baya ancak rakımı bilmiyo yerlerdede karlar varmış zaten öyle dedi. Şuan Kar orta kuvvette yağıyomuş araçların üstü beyazlasın foto atarım dedi -
elmadağ yeşildere rakım 1700 2.1 derece radar 1800 rakım 0.2 derece arkadaşın 1300 de Olup 1 Derecenin Altında Nasıl Oluyor Acaba
Öyle Bir Durum Olabilir mi 1700 de 2 1300 de 0 derece gibi yakın yerlerdir heralde 
tam barutsanda değil yakın Elmadağ 1800 lerde ya onunkide 1500-1600 arasıdır. Yakupabdal,Elmadağ diye geçiyor
-
Sadece Elmadağda Sıcaklık Çok Düşük Zaten

Rakımdan oda. Barutsan fabrikası 1300 lerde olması lazımdı Radar tarafıda 1800 lerde. Arkadaşım yüksekde baya şanslı.
-
Elmadağ Barutsan fabrikası taraflarında arkadaşım var Sıcaklık 1 derecenin altındaymış Sarı kütle var yoğun kar yağıyormuş.
-
kendi kendime çıkarttığım raporda trakyada kar ihtimalinden bahsetmiştim eğer o da tuttuysa tutmayan tek şey istanbulda oraj olmaması oldu
Tuttu kardeşim, Zaten tüm verilerde oraj ihtimali düşüktü ha bi ihtimal vardı ama.
-
Herkes çaydan bahsederken Trakyada Kar başlayan yerler var :))
-
bende diyom noluyor

-
Bu konuya resim yükleyemiyorum. Nedenini bilmiyorum. Başka konudan yükleyip buraya link attım bu sefer de görünmüyor.
Proxy'yle girdim yine olmadı. Başka browser yine olmadı. PC/Telefon da fark etmiyor.Dns yap proxyler sıkıntı oluyo.
-

ruling sana gelsin ...Ne bu anlayamadım
Biri yazdıklarımımı paylaşmış ? -
gece 12 ile sabah 6-7 arası mümkünse uyanık olun dışardaki yağmur-orajın haddi hesabı olmicak bu anadolu yakası agırlıklı olucak.
-
Mart sonu,Nisan başı İç bölgeler için Modeller kar ihtimalini arttırmış bekledigim olursa Ankara-afyon gibi illerimizde güzel kar yağışları görülebilir.
-
sıcaklık bugun 24 yada 25 ölçüldü @Root un dediği gibi azıcık nem yüksek olsaydı şuan kırmızı kütle kovalıyorduk

-
Herkes hasta bi ben saglamım herhalde

-
yenimi uyanıyorsunuz daha ben 7 de kalktım

-
Ankara'da, İstanbul'da bombalar patlarken bi yandanda şehit haberleri gelirken hangisi türkiye dışında haber oldu ? Dün olan belçikada'ki olayda Fransa'sı,Almanya'sı gibi ülkeler hepsi bi farkındalık yaratmak adına desteklerini gösterdiler. E peki bu olaylar Türkiye'de olunca neden hiçbiri destek olmadı ? Hatta köstek olanlarda oldu. O yüzden Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Terör tüm dünyada olan birşey buna engel olmak gerekiyor ancak ülkeler Benim ülkemde olmadıysa beni ilgilendirmez mantıgı ile ilerliyorlar Sonra Avrupada 1 ülkede bi olay oldumu hepsi destek olmaya çalışıyorlar.Ama Türkiye'de olan bi olayda Avrupa'da haber bile olmuyor yazık gerçekten. Zamanında tüm avrupa ülkelerine geçirdigimiz için Hepsinde bi Türkiye nefreti var.