Şapkadan tavşan çıkarmaya devam.
Olur olmadık zamanda denizden kütleler gördükçe bir seviniyorum, olası soğuk senaryolarda Karadeniz üzmez bizi, hatırlatıyor kendini ara ara. ![]()
Şapkadan tavşan çıkarmaya devam.
Olur olmadık zamanda denizden kütleler gördükçe bir seviniyorum, olası soğuk senaryolarda Karadeniz üzmez bizi, hatırlatıyor kendini ara ara. ![]()
Hollandaya kar gorurum diye geldim buraya yazi getirdim
ay sonu su an gorunen gibi gelirse hic affetmem atlar gelirim direkt 🤣
Sen yağış almayacaksın kardeş... Sen yağış almayacaksın ki, biz alalım...
10 sene sonra 2026 ya kar yağışı eşliğinde girmek için dua zinciri🤲🏽
Ya rabbim, bize -15 850 hPa
Eminem başta olmak üzere
Alacağımız her kar tanesi, Eminem sayesinde. Adam hayatını koydu ortaya
"Bu kış az kar yağacak" şeklindeki uzmanların açıklamalarına itibar etmeli miyiz?
Forumda benden çok daha bilgili olan hocalarımız da yorumlarını yapacaktır ama, şunu söyleyeyim. Her kış başlangıcında ülkemizde yapılan "Bu sene çok kar yağacak!" veya "Bu sene hiç kar yağmayacak!" tarzı, hit ve etkileşim amaçlı haberlere ve açıklamalara pek itibar etmemek gerekir. Atmosfer yapısı gereği kaotiktir. Aldığımız sistemlerde, sistemin girişine son birkaç gün kala her şeyin baştan yazıldığı çok olmuştur, uzun dönem hava tahminleri açısından insanlık olarak alacağımız çok yol var.

Azor ile şöyle bir monolog içerisindeyiz
İskandinav kuzeyine kadar yerleşip İzlanda'ya tokatı koyan bir yüksek basınç. Sibirya koridoru açılması ve sistem akışı. 😎
Ülkemizin nötr anomalide olduğuna bakmayın siklon konumlarına göre değişkenlik gösterir bu tüm ülke de negatif anomalide gözükebilir.
Sonuç olarak bu desenden bize güzel ekmek çıkar 20'sinden sonra ay sonuna kadar. Ocak ayına da uzayan soğuk bir süreç.
f814457e92a7d7eb0ad44.jpg
Forum olarak topluca inanarak, inatlaşarak o koridoru açmış olacağız ay sonunda. İnanmayan otobüse binmesin! ![]()
![]()