Hayırlı bayramlar hocam MGM ölçümüne göre 8 cm kar var dün biz öğleden sonra inerken ortalama 13-15, yer yer de 20-22 cm kar ölçmüştük zaten bu havada pek erime de olduğunu sanmıyorum.
Hocam cevap için çok sağolun milli parktayim ortam Süper. 10 15 cm kar var
Yağışlarimiz devam etsin bahar gelse de önemli değil. Sonuçta her sene kar topu oynamaya alışık bir coğrafya da değiliz. Önemli olan barajların dolması bu sene için.
Berkay selam. Spile çıkış yolu Yunus Emre mahallesi tarafı sanırım o yol 2. Bir uyarıya kadar yolun kayması nedeniyle kapatılmış diye duydum. Acikmiydi sen cikarken
2 sistemdede güzel yağışlar alıp dağların yüksek kesimlerine (900-1000 mt üstü ) hafif orta şiddette kar yağışı bırakıp geçecek gibi duruyor şehir merkezlerinde kar beklentim yok ana çıktıda bu doğrultuda olacaktır yüksek ihtimal bölgemize hayırlı olsun .
Ben 2 sistemde 300mm yağışa fitim😁 kar ister yağsın ister yagmasin
Modelin 3 saatte beklediği yağışı (kar/yağmur farketmeksizin) ifade ediyor. Sağda skalası var mavilerin olduğu yere 3 saatte ortalama 15-30 mm arası yağış bekliyor. Perşembe günü de yağmur alacağımız için bu yağış yağmur şeklinde olacak tabi ki