Muhtemelen diyarbakır için yılbaşına bi 15 cm kar ile gireriz veya 20 cm ukmo 40cm vermiş😁
Beiträge von Kerem21
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kar34 hocam çok teşekkürler
-
Bu sistemler silsilesinden bir şeyler koparmamak mümkün değil. Futboldaki karambol gibi düşünün. Biz yılbaşına odaklanmışken sessizce gelen bir şeyler olacak
sistem içinde sistem takibic996ac0b913b.pngc04fd6ef9ed5250.pngHocam bahsettiğiniz sistemin 850hpa sı güçlü olurmu dersiniz yoksa yine eksi 6 eksi 8 gibi mi olur?
-
-
BLACK SEA MONSTER hocam üzgün 3 tane diye

-
-
Bugün pc den alacağım hedef 3 tane
-
Diyarbakır adına genel bi değerlendirme yapacak olursam 30-31-1 tarihlerinde kar yağışı ihtimali yüksek görünüyor. Muhtemelen toplam kar örtüsü en az 10 cm maksimum 30 cm gibi duruyor. Ardından geceleri çok sert ayaz olacak gibi duruyor.
30 cm falan çok abartı olur hocam ben kar haritalarınada inanmıyorum en son godzilladan 20 cm almıştık diye hatırlıyorum. 10-15 cm şehir merkezine tatmin eder.
Orası öylede hocam yağış denk gelirse herşey olabilir modellerin çoğu 30 cm den fazla vermiş ukmo dahil
-
Diyarbakır adına genel bi değerlendirme yapacak olursam 30-31-1 tarihlerinde kar yağışı ihtimali yüksek görünüyor. Muhtemelen toplam kar örtüsü en az 10 cm maksimum 30 cm gibi duruyor. Ardından geceleri çok sert ayaz olacak gibi duruyor.
-
Herkesin kandili mübarek olsun
-
31 Aralık - 1 ocak. Ukmo bu tarihlerde ne verecek çok merak ediyorum. Akşamı aşırı potansiyelli duruyordu. Bugün aynı senaryoyu verirse dönme hareketi ile soğuk üstüne 2. Yağışı görebiliriz.
Negatif AO, negatiften pozitife yönelen NAO varken o 3. Atak bize gelmeli. En azından bir kısmı. Ukmo yine güzel sabah. Endeksler değişmezse 3. Ataktan en azından yağış kapıp zaten var olan soğukla kar almamız lazım. Gfs bence yanlış yolda. Aynı şekilde Ecmwf de. Bu söylediklerim şuan görünen endekslere göredir.
Gfs düzelmiş gibi hocam sabah 30una diyarbakıra 35 cm kar vermiş
-
Osman Akkaya hocam hayırlı olsun inşallah yeni sistemlerle beraber oluruz.
-
-
-
Bu akşam saat 22:15 de HF Marketten 250 adet bilet satışa sunulacak olup 22:17 de kalan biletler 22:20 de herkese açılacaktır. İlk turda bilet alan herkese 150.000.000 HF Puan verilecektir.
26eac75bb.png
Av sahasına bununla geliyorum, gerekli uyarıları yayınlayalım

cb09e49a1247e6be620590.gifSamet hocam silebilirsiniz yanlışlıkla paylaştım
-
Menüde büyük bişey geliyor gibi geç açıklanacak

-
Ecmwfnin dediği gibi gelse diyarbakır 25 cm tutar en az
-
Bugün 800 milyon hf puandan 1.1 milyar hf puan oldum ekstra puan katkısı yapan Mrsnow ve BLACK SEA MONSTER hocalarıma teşekkür ederim. Ayrıca Samet hocamada teşekkürler.
-
Çok teşekkürler BLACK SEA MONSTER hocam maaşlar yatsa sayenizde 1 milyar olacağım

-
1 milyarı görebileceğim galiba

