orası neresi ise bu gece iptal sabaha buz pisti
Posts by RuIing
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
trabzon merkezde en az kar ı yalıncak sahili ramada nın yanı aldı boşlukta kalacak dediğiniz akçaabat ta bile daha fazla yağdı
-
okan hocayı seviyorum mart ayı diyor koridor açıldı diyor asıl film yakında diyor
-
bu adamı seviyorum.
-
çarşıbaşı yıkılıyor yalıncak da denize giriyoruz
-
ramada açıklarında fırtına war karaya ulaşması an meselesi
-
Mgm trabzon a öğleden geceye kadar kuvvetli kar yağışı vermiş bekliyoruz.
-
k emre hava forum böyle böyle tahmin verdi tutturamadı ben tutturdum muhabbeti yaptı kendisinin trabzona verdiği cm ortada bu gece yarısı bittiğinde görecegiz. ayrıca bünyamin hocanın trabzona verdiği cm de daha tutmadı kim neye göre tahmin veriyor?
-
kütleler yorozdan gelemiyordu hani daha ne kadar yağacak merak ediyorum
-
sabah birisi wardı kuru sıkı sıkan 3.5 cm yağmaz diyen yalıncak sahilde meydan dan fazla kar war şuan burada.
-
sabah birisi wardı burada trabzon merkeze akşama kdar 3/5 cm yağmaz diyordu nerde o
-
az önce geçtim ordan kireçhaneye çıktım yollar buz kilitli
-
trabzon sahili komple bembeyaz ve yağmayada dewam ediyor dün şubatı kapatmıştınız ah vah çekiyodunuz arabanız warsa çıkıp turlayın tadını çıkarın. tatmin etmiyosa çarşınbaşı tarafına geçin
-
-
ramada nın önü yıkılıyor şuan
-
2 gün önce işe giderken sabah 6:30 da heryer bembeyazdı 2 saatte eridi havada istikrar yok bize direkt doğu karadeniz girişli kafkas lazım
-
trabzondan bu gece cacık oolmaz
-
şu yağişa bak merkezi yer bura deniz kıyısı
vorteksin sol tarafı samsun sağ tarafı rize ortasıda boşluktaki trabzon
-
vorteks düşünün sağlı sollu ortalığı yiyen trabzonda ortalarında sadece soğuğunu yedi