Yeniden yoğun kar başladı
Keşke maç olsaydı sizde takip ederdiniz
ümraniyenin neresindesiniz hocam
Yeniden yoğun kar başladı
Keşke maç olsaydı sizde takip ederdiniz
ümraniyenin neresindesiniz hocam
Bu sistemdeki Deklerin özeti bu ya ümraniyeyi ihya etti dudulluyu sıyırdı her defasında inanılmaz
üstteki de sıyıracak gibi hocam keşke bir tık daha doğuya genişleseydi
kütle ümraniyeyi sıyıracak büyük ihtimal üsküdar üstünden geçecek gibi
Yenisi ve daha güçlüsü geliyor hakem bey
bu kütlenin arkasında bir kütle daha var o da erimeden gelirse maç oynanmaz gibi
anlık Ümraniye çok güzel yağış var asfalt hariç her yer beyazladı ve halihazırdaki örtüye iyi bir ekleme oldu
anlık her yer beyazladı görüş mesafesi baya düşük stattaki kar nihayet bize de geldi
ümraniye stadının konumu tam olarak nerede acaba sanki başka bi şehir gibi şuan
hala bize gelemedi nasıl iş anlamadım çok ilginç
Keşke erimeden gelseniz de sistem bitmeden son karımızı izlesek
Samsun çarşambaya metrelik kar yağıyor radar mükemmel kaçırdığımız potansiyel gerçekten çok büyükmüş
Ümraniye Çakmak kopuyor yine
atakent güneşli
Ümraniye çevresi rivadan çıkan ve karada güçlenen kütleler sayesinde yoğun kara devam ancak bu şimdilik son kütle gibi arkası boş
Ümraniye Ataşehir Üsküdar çevresi kütlemize denizden küçük bir destek geliyor yağış süresi biraz daha uzayacak
Romanyadaki kütleler hala olduğu yerde bu arada eğer bu hızda gelirlerse sabaha anca yaklaşırlar
Ümraniyede gecenin son etkili kütlesinin alıyoruz belediye yolları tuzlamıştı az önce ama tekrar kapandı çok yoğun devam ediyor şuan
uyuyamıyorum yine çok sağlam yağış alıyoruz
Ümraniye, Aataşehir, Kozyatağı, Erenköy, kadıköy civarı dehşet bir kütle yaklaşıyor söylemedi demeyin.
dört gözle onu bekliyorum umarım içindeki sarılıklar yok olmaz
anlık yaşayan biri olarak aktarıyorum o beklediğiniz kütle şuana kadar anadolu yakasına yağan ennn ve ennn iyi kütle inanılmaz birşey o anlatılmaz yaşanır derler ya hah işte bu o
sabırsızlıkla bekliyoruz hocam
Erimeden gelirse +5cm daha ekler miyiz