vallahi bak bende çok merak ettim hadi inşallah
Var görünüyor benim evden.
vallahi bak bende çok merak ettim hadi inşallah
Var görünüyor benim evden.
Aynı sorular farklı insanlar kardeşim konumunuzu da atın da ona göre yorumlasınlar.
Adam forumu takip etmiyor ki 2-3 sayfa öncesine gelse anlayacak durumu ama yok illa ona cevap verilecek illa onun istediği olacak.
Biz de herkes kadar seviyoruz beyaz örtüyü ama bekleyip görelim yani akşamkinden çok farklı bir durum olursa zaten bilgilendiriyorlar.Hocam aynı şekilde “Atmosfer Kaotiktir” ve “İstanbul Sürprizleri Sever” deniliyor zaten çoğu kişi radar ile ilgili soru soruyor
Hocam bunda bir sorun yok demek istediğim nokta şu ilçeler aynı 10 15 dakika arayla aynı soruyu sorup farklı cevap beklemeleri.
Aynı sorular farklı insanlar kardeşim konumunuzu da atın da ona göre yorumlasınlar.
Adam forumu takip etmiyor ki 2-3 sayfa öncesine gelse anlayacak durumu ama yok illa ona cevap verilecek illa onun istediği olacak.
Biz de herkes kadar seviyoruz beyaz örtüyü ama bekleyip görelim yani akşamkinden çok farklı bir durum olursa zaten bilgilendiriyorlar.
Yarım saat daha sabredeceğiz artık.
Arkadaslar Kartal Sahil kesiminden kimler var, yani karamsarlık için yazmıyorum bunu ama bu nedir abi biz izleyici miyiz biz bu hayatı izlemeye mi geldik
Rakım 10 Cevizlideyim ben de bi ara yağmur yağdı geçti daha da bişe yok kuru soğuk.
Beklenen ile gerçekleşen arasında bariz fark var gbii gözüküyor yaşayıp göreceğiz Karadeniz bizi şaşırtacak gibi gözüküyor. ve önümüzde değişime hala açık bir durum var o yüzden tadını çıkarmaya bakalım.
Sandıkları terketmeyin arkadaşlar.
Dönecek az biraz Sabır.
Hocam pasoligim yok şu an çıkarsam yarın kart olmadan izler miyim maçı
Mobil app ile girebilirsin.Karta gerek yok
Ne şanslı bana istanbulda yaşayan bir Trabzonlu kardeşiniz olarak iki taraf da faydalansın İstanbul'a gelir Karadeniz' e gelmez buruk bir sevinç yaşarım Karadeniz'e gelir İstanbula gelmez yine buruk bir sevinç yaşarım en iyisi 2 tarafında yararlanacağı bir sistem olsun herkes mutlu olsun 3-5 kişinin yok orası yok burası demesine takılmadan keyfini çıkaralım.