Anadolu güney sahilleri olarak güzel haberleri izliyoruz. İzlemekten öteye geçemeyeceğiz gibi duruyor.
Posts by antebellum
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu zamana kadar neredeyse hiç ECMWF'nin GFS ile olan bir tutarsızlıkta kaybettiğine rastlamadık. ECMWF ısrarında devam ederken her güncelleme ile GFS'de ona yaklaşır. Bizim için en iyisi beklentileri minimumda tutmak ve 0 - 50 rakımda kara dair bir şey beklememek bence. Tabii daha iyisini hocalarım bilir.
-
2026 ocak efsanesine 10 ay kaldı sabredin
Beklemedeyiz. Biraz uzun olacak ama
-
-
bana da küllük durumu biraz abartmış gibi geldi hocam sonuçta vali öyle söylüyor
-
Vasip Şahin'e denk gelen nesil olarak ne kadar şanslı olduğumu anladım tekrardan
allah kurtarmış bizi. kar yağmadan yağacak diye tatil yaptığını hatırlıyorum
-
-
Olur mu dostum çiselemede bile zincirleme kaza yapabilen halkımız eminim -6 derecede f1 pilotu profesyonelliğinde sorunsuz olarak yollarda gezebilecektir benim inancım tam.
kesinlikle hiçbir sorun çıkmayacaktır. istanbul olarak zaten trafiğin çok düzenli olmasıyla bilinen bir şehiriz
-
Yarına özel helikopter kiralayacağım
tedbir olarak.
buzlanma ile mücadele ve tedbir kapsamında yanıma devasa bir tuzluk alacağım bende.
-
Milletle dalga geçiyorlar
insanların aklıyla alay ediyorlar. güzel tavsiyeymiş, pervane takacağım arabanın tepesine, istanbul'u seyrederek uçarız artık
-
-
-
tatil haberi biraz zor gelir bu saatten sonra, ona göre hazırlıklarınızı yapın derim hocam sonra sorun yaşamayın
hocam şükür olsun ki benim lise ile işim biteli uzun zaman oldu ama bu şekilde giderse yarın şehir çapında sıkıntılar yaşanacak. bizim küçük birader sağolsun mesela, yarın arabayı çıkarmadan okula ulaştırma şansımız yok zamanında. bu şekilde birçok çocuk varken bu duyarsızlık insanın zoruna gidiyor.
-
çok geç olmadan tatil açıklamaları lazım artık. çok pis dona çekecek sabahları bu yağış. şu an gökten rastgele düşen her bir kar tanesi yere tutunuyor. hiç mantıklı değil yahu bu
-
birisi spiker arkadaşın önüne radar açsın acilen
-
Yeni bir kütle geliyor erimezse
erimeyecek gibi duruyor epey de şiddetli
-
vali abicim ver artık şu tatili ya hakem bile verdi
-
Yarın kazalar olur demedi demeyin
ateşle oynuyorlar ya. bu kadar ihmalkarlık olabilir mi? tatil vermenin kime ne zararı var?
-
kral ver şu tatili ya artık. yarın araba çıkarmak istemiyorum vallahi billahi.
-
Bu Saatten Sonra Çok Zor Hocam
Genelde 8-9 gibi açıklıyorlar tatili ama bende artık zor olduğunu düşünüyorum. Halbuki gerekli bir tatil.