Tam olarak böyleyiz
Posts by axmetcan.dwg
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Düşmüş yine foruma balkonuma kac cm kar yagarcilar :dd
-
-
Herkese iyi geceler. Birkac sene önce İstanbula gelen efsane vortex sistemine ait diyagram görüntüsü arsivinde bulunan var mi? Asiri merak ettim su an
-
Bu forumu 2018 den beri takip ediyorum. Ben böyle herkesin bir nizam icinde totem yaptığını görmedim. Mukemmel bir nizam icinde herkes kızıl ordu korosu gibi ortak hareket ediyor
-
Konumum anlik olarak hala karli :dd. Istanbulun fakir Sibiryası Beylikdüzünden selamlar
-
Beylidkuzu tuyap cosuyor su an
-
Anlik sezlongumu attim birazdan da havuza giricem beylikduzunde. Hala daha umudum var ama. Cm benim icij onemli degil her yer kaplansin yeter
-
Mgm konumum beylikduzu icin persembe cuma kky olan yağışı kara çevirmiş. Anlik olarak. Anlik ruzgar hamleleriyle siddetli sayilabilecek bir kar yağışı hakim
-
beylikdüzü yüksek rakıma rağmen gün boyu yokları oynadı tık yoktu ta ki yarım saat oncesine kadar, az da olsa sevindirdi tipi şeklinde devam ediyor
Ben de beylikduzundeyim butun gun tipi şeklinde yagis aldik ama ruzgar hamleleri çok şiddetliydi. Yere 100 kar tanesi dusuyorsa 99 u ucuyordu
-
Berkay34 Autochthon berkeeldek ve ben ile beraber ılıkcı 6 OCAK 2017 Çamlıca tepesinde kar yok kar yok derken paket olmuştur bayıldı arkadaş cezaı kesildi Cold.EFso
Ayni fotografi sali carsamba kar tutunca beylikfduzu tayfayla toplanip cekmek lazim
-
Termometrem anlik 0.5 derece gosteriyor beylikduzunu
-
Aksam trabzonsporum yenilse dahi uzulmicem. Kar yagisi oyle bir hava olayi ki butun derdi tasayi silip süpürüyor
-
1150 cevrimici uyeyiz su an. Misafirlere acik olsa forumun f sine giremeyiz büyük ihtimalle. Devaaaaam
-
Anlik konumum beylikduzu 1.9 derece. Catilar ve cimler beyazlamaya basladi
-
Streamable Videostreamable.com
Beylikduzunde yagisin siddeti bu sekil. Boostlanmis tipi var burda.
-
Beylikduzunde araliksiz 1 2 saattir tipi şeklinde saf kar yagiyor ama hala tutamadi
-
Yeni totem baslatiyoruz herkes ppsini bermuda ilcelerinin logosu yapsin. Gecen yaptigimiz avrupa hirligi italya bulgaristanda tutmustu :d. Herkese bol karli sistemler
-
hocam sahillerde kar varmıdır ?
yigitreis82 'de görürse cevaplasın .
Galiba soğuk merkezi yakın olduğu için süpriz soğuma var .Hocam ben 160m rakimdayim beylikfuzu ilcesinin ortalarinda kaliyorum. Sahilleri hic bilmiyorum
-
Bermudanin başkenti beylikduzu