İstanbul rekoru kaç ki kırılmadı mı?
Posts by sauron123
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yakın yerlerde sayılırız hocamla valla çok şanssızdık kafayı yedik, kütleler eriyor üstümüzde
ah be valla sistemin başından beri bekliyorum sizin oraya da yapsın bişiler diye. Yapacak bişey yok be kardeşim. Bende beylikdüzü tarafındayım aslında en tatmin edici gün bugündü mesela diğer günler burasıda pek iyi değildi
-
Boeing 777 hocam sen istediğin yağışı alabildin mi merak ettim aklım sende kaldı
-
kütlenin hareketi nasıl olur diye sormuştum cevap gelmedi var mı cevap verebilecek bir arkadaş
-
kütlenin hareketi nasıl olacak arkadaşlar
-
perşembe sıcaklık sıkıntısı olur mu acaba değerli arkadaşlar gündüz için yani
-
yahu yorum yapıyorsunuz bari paylaşsanıza modeli ahahhaha biz kaldık böyle
-
Çırpınmaya devam etsin ama ağzına bizi almadan:)
Aykut53 bu elemanla bizim aramızda bir sıkıntı oldu mu daha önce ben arada bakıyorum yayınlarına ama emin olamadım bilgisinden ne dersin
-
Hocam sanırım Berke hocam ile Furkan hocamın yorumlarını kastettiniz. Ama kısaca açıklamak gerekirse Siklonun çekirdeği yaklaştıkça hava ısınıyor ve Çekirdek tam İstanbulu merkez alıyor ve dalış yapıyor. Bu da çekirdeğe ne kadar yakınsanız o kadar sıcaklık sıkıntısı demek oluyor. Zaten sistemimiz normal şartlarda tamamıyla sınırda bir sistem. 2 derece İstanbul için yeterli bir rakam değil maalesef.
anladım hocam çok teşekkürler
-
Erken hocam
hocam dünden beri vortex ile alakalı yorumlarınız doğru çıktı şu yağmur alacağımız anlarla alakalı. bu noktada bişey sormak istiyorum kar olarak alamamızın sebebi tam olrak nedir zira ortalama 2 derece hava ve 500 değeride iyi görünüyordu. gözün tam olarak hangi etkisiyle yağışı yağmur olarak alıyoruz. tam olarak ifade edemediysem kusura bakma
-
Poyraz
bizim için iyi haber diyebilir miyiz hocam yani tek başına güzel haber değil elbette ama dekler açısından
-
sistem günü rüzgar yönü nedir arkadaşlar
-
ecmf güncellendi mi acaba benim baktığım gfs ile baya ayrışıyor da sorayım dedim
-
Sadece daha önce forumda aktif olup şimdilerde göremediğimiz üyeyi sormak istedim. Oraya yazıp üyeyi görememek başka göremediğimizi forumdaki arkadaşlara sormak başka, tavrı hiç anlamadım daha da sormam...
-
arkadaşlar modeller artık rüyama girer oldu az önce uyandım bir koridor açılıyordu ve bütün soğuklar oluk oluk bize geliyordu. galiba kafayı yedirtti bana bu havalar
-
arkadaşlar gfs yazı getirmiş hiç söylemiyonuz daha şortu falan almadık hazırlıksız yakalandık
birde şu azor un yüzüne su falan çalın şamar oğlanın döndü oralarda biraz kendine gelsin
-
güncellemeye bak yaz gelmiş vallahi midem bulandı
-
Güncellemenin sonuna geldik. Güzel bir güncelleme oldu. Takip eden ve yorumlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım istikrarlı bir şekilde devam eder.
eline sağlık hocam güzel bir güncellemeydi mutlu olduk
-
kemerleri bağlayıp sıkı tutunalım mı peki
-
istikrarlı güncellemeler olmayınca ben stres yapmaya başladım