Zaten sistem öyle aman aman bir sistem değildi Trabzon için bence gece ve sabaha karşı birşeyler olabilir biseyler dediğimde bişecikcikler 😄😄
Posts by bolgeseltahminler
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Trabzon anlık olarak 2.7 derece radar güzel bakalım neler olacak ilerleyen saatlerde
-
Noldu yazı mıgetirtti
Yaz getirse iyi hocam mısır bile bizden daha soğuk gerisini siz anlayinn
-
Trabzon rakım 70 kky ara sıra yağmura dönüyor rüzgarla kar yağıyor garip bide geceye bakalım neler olacak
-
Bu aksam-gece saatleri arasında Trabzon olarak bı ihtimal var ama 850 Hpa -7 girse bile gene kar yağabilir ama çok cıvık olur ki zaten ben kky olarak başlayacağını düşünüyorum ondan sonra kara çevirmeye başlar bakalım erken konuşmayalım sonuçta Trabzon bu ne yapacağı belli olmaz yap bir sürpriz bakalım
-
Siz bakmayın böyle eridigine siz bide gece görecektiniz ;)) ne sistemdi ama 2020 den sonra Trabzon için harika bir sistemdi ve gerçi çoğu yerde 2020 yi geçti
-
Ağaçlar çökecek yerinden nerdeyse sağlam kar aldık rüzgar gene bize döndü saat 5 e kadar aralıklarla kar alırız sonra Perşembe günü gene bir kar var onu inceleyelim bakalım
-
Konumumda ağaçlar çökecek nerdeyse kardan mükemmel gerçekten bunada doymayan yatsın aşşağa
-
Trabzon rakım 70 görüntüler
-
Şimdi dışarı çıkıyorum güzel bir fotocuklar gelecek konumumdan
-
trabzon adına yagıs gece bitiyor mu radar cok güzel de
Bence durabilir bir rüzgara bakar ama o zamana kadar çok sağlam kar alabiliriz
-
Böyle giderse bu kadar durmaz
-
Hocam tahminimce kütleyi bölüyor gücünü azaltmak için çünkü normalde gelse oralar full kapanır büyüde olabilir
-
Sistemlerin sistemi az sonra atacağım görüntüler 40 yılda bir gelir
Yoksa Kafkas ???? Bekliyoruz hocam yollayın gelsin
-
Yoroz-Trabzon tren hattı şaka mı ?
Şakaysa hiç komik değil 🙂Asıl şakayı biraz sonra göreceğiz 😄😄
-
Ben size dedim azcik sabır ve yağışın akşam başlaması çok güzel oldu iyikide sabah almadık şimdi sıcaklık düşsün sağlam karı alalım bakalım
-
Trabzonda okullar tatil hayırlı olsun
-
Giresun merkeze bugün hiç kar yağmadı batılı rüzgardan dolayı sadece espiye eynesil arasına kar yağıyor
Önceki mesajımda ne kadar doğuda olursaniz o kadar şansınız artar demiştim örneğin Rizeyi görüyorsunuz ondan daha doğuda olan hopayi görüyorsunuz mükemmel oralar Giresununda doğusu sağlam kar alıyor ama merkezde ne olacağını bilemem radar takibi gene yap kardeşim kütle gelirse sağlam yağış alirsiniz
-
Trabzon'da hava 0,5 derece dediğim gibi şuan Giresun,Trabzon ve Rize bu yağıştan etkileniyor Giresun ve Rize demiştim ve şuanda da öyle ilerliyor Trabzon için bişey diyemem ne yapacagi belli olmuyor bu şehirin
-
Şöyle 3-4 saat bi yapışsa yorozu devirip sıklaşsa 5-10 cm olsa tadından yenmez meret
bu arada söğütlü 80 mt tozaklama beyazlaması oldu sin sin yağıyor
Olacak hocam olacak su radara Trabzon boş geçerse bu yoroz veya rüzgardan kaynaklanmaz bu çok daha farklı bişey olur su radarın doluluguna bakarmisiniz hocam eğer gelmezse demekki daha farklı bişey var