Sabaha göre batılı gelecek gibi
Yaw arkadaş bundan korkuyorum işte güzelim oluşumdan tepeye kadar gelip yamulması nedir veriye ters ama illa moralimizi bozacak eğer böyle bir yola girerse zor toparlar
Sabaha göre batılı gelecek gibi
Yaw arkadaş bundan korkuyorum işte güzelim oluşumdan tepeye kadar gelip yamulması nedir veriye ters ama illa moralimizi bozacak eğer böyle bir yola girerse zor toparlar
Allah Allah 😂😂
ama kardeş veriye ters illa zorluyorlar:) kırım civarı dalıyor ama yamuluyor akçaabat trabzon için iletiyorum ben sıkıntıya sokuyor güneydoğudaki alçak beceriksiz çekemiyor
mgm yoğun kar koymalısın
aman kardeş ağzından yel alsın kalırız iyice yağmurla
Aıfs daha doğulu dikine geldi çeker mi yanına
Kardeş bu yorozdan doğuya yıldız saydırır bizim mevki insanının da siniri bu kat sayımız artıyor doğal olarak:)
yatık batı yönlü rüzgarda yoroz olmasada alamaz kendi coğrafi konumundan kaynaklı.
Yoroz olmasa da aynı durum olurdu
ha şöyle yorozu çıkar akçaabat trabzon arasını kuzeybatıya bakısını değiş o zaman avantajı olur bakısı kaynaklı
yorozun etkisi şöyle yine de duvar görevi görüyor ama nemli bulutlar aşınca yoroz moroz dinlemiyor
Meali doğulama trendi akışı ama etkisni sistem anında göreceğiz kesin bir şey var oda kafkas kırım arası iniş ancak burdan düşen ger sistemde trabzon akçaabat sahili dibi iyi kar almıştır sonrasında yoroz vs. devreye giriyor ama alacağını almış olur ve devreye girse de bu sistemin potansiyeli farklı olduğu için kütleler yorozu devirir diye tahmin ediyorum en azından
ama tabi en kötüsünü mucurumu da biri düşünüp yazmalı benim tahminim mgm açınca kar skorlarında trabzona 17 cm verecek Buda burda dursun:)
Aha bak jmacı oldum bunları çeker mi yanına:)
gefs ne gömdü yav yinee
ecmf az daha zorlasa trabzon civarına yıldız verecek görüntüye göre lokal değişiklikler şart son iki güne bile giriş açısına bağlı bu görüntüde inşallah doğu dikineliği yönünde değişir
Dostum dün geceye göre daha iyi geliyor? Tam olarak ne yaşıyorsun? Totem yapıyorsan söyle de tepki vermeyelim 😂
Yok hocam gece daha dikine doğuluydu çıktıya göre söylüyorum ama verilere göre de sabahki gibi değil daha dikine doğulu yaslanmalıydı akçaabat trabzon sahili için konuşuyorum yorozdan batıya her türlü gömülüyor zaten
Yani bu kadar göstet göster gel soçiyi sok burnumuza yani bu kadar dibine gelmişken böyle şans nolmaz arkadaş çok beğenmedim verilere göre yine doğu yaslamalı gelmesi gerekirken bı ne şimdi mevkimiz için sevemedim yalan yok
bu güncele göre beklentimi trabzon akçaabat sahili dibi için 8-10 cm ye çekiyorum 10 cm üstü sahil dibi için sürprize girdi
Gördüğüm kadarıyla kontrolü de yanına çekti hani kontrol dirayetliydi yamuldu
Akçaabat hariç iyi zaga kardeş
Olsun boşver 10 olsun bizim olsun
akşama göre biraz daha batılı iniyor, pazar akşamı artık nokta konur.
İzlanda baskısı sonradan iş görmedi demekki hani ittiriyordu doğu dikine
akşama göre biraz daha batılı iniyor, pazar akşamı artık nokta konur.
Bizim mevki için iyi mi orta şeker mi:)
Devamında yamulmasında şaka bi yana eleştiriyoruz da verilere aykırı olamaz dik oynaması şart
İzlanda baskı yapıyor arkadaşlar doğulu gelecek
Yerim onun baskısını:)
O zaman bu gece modeli biraz üzecek beni:) dikine doğulama yoksa