Bu ne şimdi mucurum geldi oturdu akçaabat trabzon arasına ne yapıyor bu yaw yıldız mı sayacağız
Posts by B230S80
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-40 üzerime oturdu kütleleri sağa sola savuruyor.Bak bişe diyormuyum
Ulen gfs düzeliyor, ecmf bozuyor mu valla mevsim döndü incelemedim şaka mı yapaysınız yoksa yamuldu mu bizim için
-
B230S80 napaysın
En son batılı dediler cesaret edip bakamadım, çocuğun eksikleri vardı onlarla ilgilendim
şimdi sonradan doğulayıp toparladı mı yine bakmıyorum akçaabat trabzon sahil şeridine ne diyor 10 cm yi geçtik mi
-
akçaabat trabzon yandık ulen 5-7 cm kolay gelsin
-
Peki bu durumu niye verilere uymuyor arkadaş
-
Allahın cezası illa yamulacaklar gerçi zaten 10 cm civarıydı mevkim için her model ciddiye alınmalı tozaklar geçer çokta gıygıy sinirlendim riskli
-
Bünyamin sürmeli instagram hesabından video paylaşmış.Samsun için 20cm Ordu için 30cm Trabzon için 7-8 cm diyor.
akçaabat trabzon sahili riskini gördü o vakit:) nasıl daha afet boyutunda geliyor diyorlar buranın normal kar standartları yağdığı seneler
-
icon kötüledi bizim mevki için inşallah diğerlerini yanına çekmez saçmalaşmıştır
-
İconda 500hpa batıda evet ancak herkes nasibini alıyor. GFS bakıcaz o ne diyecek ecmwf ile yarın akşam artık her şey rayına oturur. Hala görünen endeksleri modellemiyor modeller.
O bide bana akçaabat trabzon sahilini sorsun bu kadar vahşi sistemden tepemizde nerdeyse kılı kılınayız kabus gibi kurtarılmış bölge:)
-
700 pH’a rüzgarı cumartesi günü yorozdan doğuya felaket kötü yorozdan batı yıkılacak devamında göz kuzeydoğuya geri çekiliyor cumartesiyi pazara bağlayan gece bi aksilik olmazsa pazar günü ve devamında sağlam görünüyor bı sefer yoroz ve doğusu da inşallah 2017 yi geçeriz:) akşam gfs bi yola girse dikleşse
-
Akşamı bekleyelim bakalım uycaklarmı verilere artık
Bu tabloya göre yaslanması daha dikine doğulu gelmesi gerekiyor bozan ne durumu anlamayamadım
-
Beşikdüzüden kamyonla akcaabata kar getirecem😁
Oo olur neden olmasın, sen beşikdüzündeysen sıkıntı yok tabi
bölgemiz ile siyah beyaz kadar fark var sana koymaz doğulu batılı inmesi:)
mesele akçaabat trabzon sahili arası duygusal yoğunluk:)
-
attım sen karar ver
Yine çok sevmedim bağ kopup göbekliyor daha diri dikine taraması gerekirdi bu durum akçaabat trabzon arası içindir çok oynak bir durum konumumuz için
-
Arkadaşlar ecmwf ara güncele kalp dayanmaz
akçabat trabzon için daha iyi mi doğulu dikine mi yoksa eğri büğrü mü:)
-
Beşikdüzü, Vakfıkebir 40 cm - Akçaabat 8 cm - Ortahisar 33 cm - Yomra, Arsin, Araklı 40 cm.
olmaz aga 2 cm de bonus akçabat trabzon sahili dibi 10 cm olur ama 15 olmaz mesela:)
-
açıktaki deligöz mavi mucurumun ikametgahı ona göre
bizide kızartmış yarısı kar tutsa yeter 20 cm yi verin bize çekilelim kenara
-
asıl ustalık akçaabat trabzon sahili dibi burayı çözene aşk olsun tabi yoroz batısı kolay gömülür biz yıldız mı sayarız kahvemi içeriz yoksa şansımıza deviren bir kütle gelir mi göreceğiz
-
Gfs çok iyi pazar akşama kadar takip böyle devam ederse meşaleler tamamen yanar 😎
aga akçaabat trabzon için iyi mi:) öğleye göre gefs e de şaşırdım doğu dikineli ısrar ediyordu cortladı ana senaryoya benzedi kırıldı hafiften
-
Reis yorumunu okuyan birisi sistem italyaya geçti sanacak
yok dostum italyaya gitmiyor ama oraya gitmiyor diye mevkim için söylüyorum akçaabat trabzon sahili buraya da etkisi tartışılır hale geliyor
-
Yani durdu durdu sabah itibari ile mevkimiz için sıkıntıya gitmeye başladı olacak iş mi veriye ters arkadaş be bu şimdi